Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camper Caravan Wereld gaat door !!!

De kampeerbeurs Camper Caravan Wereld in Expo Assen gaat dit jaar door, op 18, 19 en 20 september. Het is vooralsnog de enige kampeerbeurs van het najaar in Nederland die ondanks de coronamaatregelen doorgang vindt.

Op de beurs zijn ruim tweehonderd campers, caravans en kampeerbenodigdheden te zien, op 15 duizend vierkante meter vloeroppervlakte. Er staan zowel nieuwe als tweedehands modellen. Om het evenement door te kunnen laten gaan en aan de RIVM-richtlijnen te voldoen, zijn er verschillende maatregelen genomen. Zo zijn er ruimere gangpaden, worden bezoekers geregistreerd, is er een gezondheidscheck, zijn er sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en zijn er starttijden met vooraf ingestelde capaciteit, waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.

Voor een bezoek aan de beurs is het online reserveren van een tickets met een starttijd noodzakelijk. Dit kan via de website van de beurs.

Weergaven: 33

Related Posts

error: