Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camper 760LMT-D GPS-toestel en reisplanner

Camper 760LMT

Gemak wanneer u dat nodig hebt

Geniet van de vrijheid op de weg met het comfort en gebruiksgemak van een vriendelijke reisbegeleider. Camper 760LMT-D, ons eerste navigatietoestel dat is afgestemd op de camper-lifestyle, met campervriendelijke functies voor het plannen van trips, een 7-inch scherm en spraakgestuurde navigatie. De Camper 760LMT-D beschikt over vooraf geladen gedetailleerde kaarten, waarmee u aangepaste routes kunt maken op basis van de grootte en het gewicht van uw camper. Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen geeft aan naar welke rijbaan u moet gaan voor uw volgende afslag. De Camper 760LMT-D bevat een adressenlijst voor ACSI en MHF, plus een zoekfunctie voor campings met de door u gewenste voorzieningen en gespecialiseerde camperplaatsen. Met het handige zoekfilter kunt u uw zoektocht naar een kampeerplek verfijnen, zodat u altijd de beste plek vindt die bij u past. Gebruik Smartphone Link voor toegang tot de weerradar en andere live services

Aangepaste routes voor campers

De Camper 760LMT-D beschikt over gedetailleerde kaarten van Europa met bijbehorende restricties, zoals brughoogten en gerelateerde gegevens voor de meeste hoofdwegen en snelwegen. Voer gewoon uw voertuigprofiel in (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte en breedte¹) en vind de routes die geschikt zijn voor uw camper. Ontvang bovendien waarschuwingen voor vastloopgevaar, zijwind, smalle wegen, scherpe bochten, steile hellingen en overhangende bomen.

Visuele en gesproken aanwijzingen

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat u elke afslag en elk kruispunt veilig kunt nemen. Als u de afslag of kruising nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan u moet nemen om uw route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijgt u extra aanwijzingen. Met photoReal knooppuntbeelden beschikt u over een realistische weergave van afslagen en kruisingen, inclusief het omringende landschap en verkeersborden langs uw route.

Campertrips plannen en delen

Plan uw volgende kampeerreis met BaseCamp™. U kunt routes langs bepaalde wegen samenstellen en nuttige punten zoals lokale attracties, restaurants en tankstations opzoeken. Upload vervolgens uw vooraf geplande reis naar uw Camper 760LMT-D en volg uw geplande route voor een stressvrije rit.

Garmin Adventures, aangestuurd door BaseCamp, is een gratis, interactieve manier om uw reizen vast te leggen en te delen met anderen. Met Garmin Adventures kunt u routes, via-punten, foto’s met geotags, YouTube® video’s enzovoort combineren tot een avontuur dat u online deelt met anderen. Met Garmin Adventures kunt u ook uw uitstapjes beoordelen, beschrijvingen lezen en routes downloaden die door andere campereigenaren worden gedeeld.

Bevat levenslange kaart- en verkeersupdates

Camper 760LMT-D biedt gratis kaarten² en updates gedurende de nuttige levensduur van uw toestel, zodat uw routes altijd gebruikmaken van de meest actuele kaarten, nuttige punten, een zoekfunctie voor kampeerterreinen met de door u gewenste voorzieningen en gespecialiseerde informatie over camperterreinen.

Met behulp van de meegeleverde voedingskabel/verkeersinformatie-ontvanger biedt uw Camper 760LMT-D gratis digitale verkeersinformatie² gedurende de nuttige levensduur van uw toestel. De Camper 760LMT-D helpt u files te omzeilen en vindt de omwegen die u nodig hebt om te kunnen blijven rijden.

Veilig spraakgestuurd navigeren

De Camper 760LMT-D biedt het gemak van spraakgestuurde navigatie. Spreek uw instructies in en uw toestel reageert op uw opdrachten. U kunt uw handen veilig aan het stuur houden. U kunt natuurlijk ook navigeren via het aanraakscherm.

Informatie over nabije services

Waar u ook bent, u weet altijd wat er in de buurt is. De functie Verderop waarschuwt u steeds wanneer u locaties nadert, zoals restaurants, winkels, ziekenhuizen en tankstations. Deze informatie wordt naast uw kaart weergegeven en tijdens uw hele route bijgewerkt.

Garmin Real Directions™ met Garmin Real Voice™

Uw Camper 760LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe “gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen”, gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. U hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. Garmin Real Voice is geavanceerde spraaktechnologie die een natuurlijk, vriendelijk stemgeluid produceert. Alleen onze GPS-navigatietoestellen beschikken over de functies Garmin Real Directions en Garmin Real Voice.

Bluetooth® compatibel

Synchroniseer een compatibel Bluetooth toestel, zoals uw smartphone, met uw Camper 760LMT-D om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Berg uw telefoon veilig op in een handschoenenvak, zak of etui terwijl u nog steeds kunt bellen en gebeld kunt worden.

Compatibel met Smartphone Link

Onderweg kunt u uw Camper 760LMT-D gebruiken om gedetailleerde weersvoorspellingen, huidige condities en bewegende radarbeelden te bekijken en weeralarmen te ontvangen4. Weermeldingen via SPL zijn niet beschikbaar in Europa

Het is allemaal mogelijk met Smartphone Link, een gratis mobiele app die uw Camper 760LMT-D verbindt met uw iPhone® of Android™ smartphone. Nadat de toestellen zijn gekoppeld, kan de Camper 760LMT-D van de bestaande databundel van uw telefoon4 gebruikmaken om gegevens te delen en toegang te krijgen tot Garmin Live Services4. Zo beschikt u over handige real-time informatie, inclusief het weer. Garmin Live Services zijn gratis en op abonnementsbasis te verkrijgen.

Compatibel met draadloze achteruitrijcamera

Verlicht de stress van achteruitrijden door uw Camper 760LMT-D te verbinden met onze BC 20 draadloze achteruitrijcamera (apart leverbaar). Nadat verbinding is gemaakt, toont de Camper 760LMT-D de camerabeelden rechtstreeks op zijn grote scherm.

Meer informatie in een oogwenk

Uw routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Camper 760LMT-D, inclusief aanvullende informatie. De Camper 760LMT-D geeft de maximumsnelheid, uw huidige snelheid en zo nauwkeurig mogelijk uw aankomsttijd weer. In een oogopslag kunt u de naam van de straat zien waarin u rijdt. De Camper 760LMT-D waarschuwt ook als u een schoolzone nadert.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express om uw Camper 760LMT-D actueel te houden. Met Garmin Express kunt u eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

Weergaven: 42

Related Posts

error: