Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Buscampers

De compacte omvang en het mooie uiterlijk maken de buscamper enorm populair. Dit type camper heeft de basis van een bestelbus, waardoor het “woongedeelte” van de camper niet op het chassis wordt gebouwd, maar in het chassis gebouwd is. Daarnaast zorgt het extra hoge dak voor extra leefruimte. Om nog meer ruimte te creëren, bijvoorbeeld een slaapplaats voor kinderen, zijn er ook modellen met hefdak.

Binnen is de buscamper erg efficiënt ingericht met als gevolg dat alles erin past.

Reist u met kinderen? Dan is het ook mogelijk om een bijzettentje mee te nemen. Controleer wel eerst of iedereen vervoerd mag worden in de buscamper. Voor iedereen moet er een zitplaats met veiligheidsgordel zijn.

Een buscamper biedt verschillende voordelen ten opzicht van andere kampeermogelijkheden, namelijk:

  • Een buscamper parkeert makkelijker, doordat een buscamper niet zo groot is als een standaard camper.
  • Met een buscamper rijdt u gemakkelijker door kleine straatjes heen. Daarnaast zit u nog steeds lekker hoor, waardoor u een goed overzicht over het verkeer heeft.
  • Er is geen speciaal rijbewijs nodig om met een buscamper te mogen rijden. Met een B-rijbewijs mag u voertuigen tot 3.500 kg besturen en een buscamper zit hier bijna altijd onder.
  • Doordat de camper een bus is heeft hij een sterke, krachtige motor, en hoeft u zich dus geen zorgen te maken in de bergen.
  • Een buscamper ziet er niet uit als een standaar camper, maar heeft een strakkere uitstraling.
  • Er zit een schuifdeur in een buscamper die een heerlijk buiten gevoel geeft, zelfs als u binnen zit.
  • De buscamper biedt veel laadruimte achterin, hier kunt u makkelijk stoelen en een tafel kwijt. Ook kunt u door het bed op te klappen of weg te halen een enorme laadruimte creëren.
  • Een buscamper lijkt veel kleiner dan een camper, maar toch biedt een buscamper alle comfort van een camper.

Bekijk bij het maken van een goede keuze altijd naar verschillende modellen en bij verschillende aanbieders. Ga ook altijd even in het echt kijken, op een website kan een buscamper er veel mooier uitzien dan in het echt.

Als u dan een goede keuze heeft gemaakt, heel veel kampeer- en rijplezier!

Weergaven: 112

Related Posts

error: