Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Auto en Camper Techniek Glerum

De bouw van ons nieuwe pand in Kapelle.

Auto- en Camper Techniek Glerum is een full-service camper onderhoudsbedrijf in het Zeeuwse Goes.
Wij verzorgen niet alleen het motorische onderhoud en reparatie én APK aan uw camper. Wij monteren, repareren en onderhouden ook alle denkbare accessoires.

Camper Accessoires

De mogelijkheden aan accessoires voor uw camper zijn eindeloos. Wij kunnen u alle standaard accessoires aanbieden, heeft u echter specifieke wensen, dan bent u zeker ook bij ACT aan het juiste adres. In overleg voorzien wij uw camper van alle voorzieningen om het reizen aangenamer, veiliger en comfortabeler te maken.

ACT Glerum verzorgd o.a. de opbouw van scooter- of fietsendrager, satellietsystemen of trekhaken. Inbouw van versnellingsbaksloten of aluminium LPG flessen en aansluitingen, het is allemaal mogelijk en wordt vakkundig door ons verzorgd en alles wordt netjes afgewerkt opgeleverd.
Voor het verhogen van het rijcomfort kunt u denken aan een levelsysteemverzwaarde camperveren, hulpveren op de achteras, hulpluchtvering of volledige luchtvering.
Heeft u vragen, stel ze gerust via onze contactpagina.
Via email, per telefoon of kom eens langs en we bespreken de diverse mogelijkheden met u onder het genot van een kopje koffie.

In onze webshop kunt u al veel van ons aanbod terugvinden.

 

Weergaven: 147

Related Posts

error: