Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Zilte Zeeuwse zaligheden

Als mekka van de Zeeuwse oester- en mosselteelt is Yerseke dé plek om te genieten van het beste dat de Oosterschelde te bieden heeft. Drie dagen lang dompelen we ons onder in de bijzondere cultuur van het gezellige vissersdorp én proeven we uiteraard de wereldberoemde mosselen en oesters.

 

 

Tijdens een bezoek aan de levendige haven en authentieke oesterputten van Yerseke komen we alles te weten over de kweek van deze schelpdieren. Ook zullen we tijdens een rondvaart over de Oosterschelde ervaren hoe het vissen in de praktijk eraan toe gaat en ontdekken we het rijke bodemleven van Nederlandse grootste nationale park.

Op de fiets maken we kennis met het open landschap van Zuid-Beveland met zicht op zowel de Ooster- als Westerschelde. We ontdekken De Yerse Moer, een prachtig natuurgebied, met haar slikken en schorren.

Onze uitvalsbasis deze dagen ligt op een prachtige locatie op een paar kilometer buiten Yerseke: een camperplaats midden tussen de fruitbomen met een landwinkel vol verse streekproducten binnen handbereik.

Samengevat

Dit zegt een deelnemer:

Een oergezellige kennismaking met Zeeuwse geneugten; zeer de moeite waard!

Weergaven: 53

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: