Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

XBUS – geen auto, maar meer!

XBUS. Afkorting voor elektrisch bussysteem. Een modulair concept. Twee chassis varianten. Twee module-afhankelijke batterij compartimenten. Talloze chassis-onafhankelijke modules. Een oneindig aantal mogelijke toepassingen. Kwaliteit gegarandeerd door tot 10 jaar fabrieksgarantie.

De XBUS is ontwikkeld volgens het “Lego-principe”. Onafhankelijk van de gekozen chassisvariant kunt u uw XBUS eenvoudig en snel aanpassen aan uw gebruiksbehoeften, zo vaak u maar wilt. U heeft geen speciaal gereedschap nodig, u hoeft niet bij de NASA gewerkt te hebben, u heeft alleen soms een beetje hulp nodig om een module eraf te halen en een andere er weer op te zetten.

De XBUS wordt in het 2e kwartaal van 2022 verwacht. Heeft u vragen over de XBUS of wilt u op de hoogte blijven? 085-01 97 513

XBUS eMobiliteit voor commercieel en privé gebruik!

  • 3 uur oplaadtijd
  • 800 km bereik
  • 450 kg leeggewicht (max. 600 kg)

CONVENTIONEEL OPLADEN

Of u uw XBUS nu wilt opladen via het stopcontact, met hoogspanning of gewoon door de zon, alles is mogelijk. U kunt uw lege batterijen ook inruilen voor volle batterijen bij onze batterij-omruilstations.

GEBRUIK ZONNE-ENERGIE

Uitgerust met zonnepanelen in het dak, wint de XBUS nog eens 200 km per dag, bovenop de terugwinning van rem-energie.

BESCHERMING VAN HET MILIEU

Een conventionele elektrische auto is pas echt “groen” na ongeveer 40.000 km rijden. De XBUS bereikt dit al na ca. 10.000 km. Bovendien is hij met ca. 98% bijna volledig recyclebaar.

CAMPER

XBUS “Camper“

  • Offroad chassis met kampeermodule I + II. Ligvlak ca. L210cm – B130cm.
  • Koelkast, TV, kookplaat, zoetwatertank en gootsteen.
  • 10 kWh batterijcapaciteit met een actieradius van ongeveer 200 km (optioneel tot 30 kWh en een actieradius van 600 km)
  • Aandrijving op alle wielen en zonnedak in 3 modules, geluidsinstallatie, recuperatie en nog veel meer.
  • Verwachte prijs € 29.980*

Wilt u meer weten over XBUS? Wij helpen u graag verder.

Geef uw mening over elektrisch camper rijden

Weergaven: 310

Related Posts

error: