Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

WONEN in onze CAMPER! | Week 88

Hey Hoi, Leuk dat je interesse in deze video hebt! Wij zijn Peter en Myran en wonen sinds Januari 2022 in onze camper.

We reizen samen met onze hond Luka door heel Europa. Reis gezellig met ons mee via ons YouTube kanaal. Onze laatste week in Nederland, voordat we weer afreizen om een nieuwe groepsreis te gaan voorbereiden. We gaan deze week Gluren bij Tjakko en Anita die werkelijk een prachtige super de luxe camper aan het bewonen zijn, nadat zij huis en haard hebben verkocht.

HEFTIGE REACTIES op “commerciële” YouTubers

Steeds meer horen we deze enthousiaste verhalen van mensen die de stap hebben gemaakt naar het wonen in de camper. En ook zij delen hun ervaring. Wij vinden zelfs nog een gratis plekje vlakbij huis en wordt het dik genieten vanaf het water. Oh ja… we komen nog even terug op enkele zeer heftige reacties die we kregen op de video van de fiets. Maar er zat ook een hele bijzondere reactie bij, zo bijzonder dat we deze mevrouw graag een kadootje willen toesturen voor haar opmerkelijke reactie die getuigd van opvallende wilskracht en doorzettingsvermogen 🙂. Kijken dus…. want ondanks wat “gedoe”… zijn we weer helemaal in de juiste stemming om af te reizen naar mooie plekjes die we graag weer met jullie delen.

Hits: 72

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-SAT
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 0Bezoekers online. :
  • 613Bezoekers vandaag.:
  • 372Bezoekers gisteren:
  • 4012Bezoekers vorige week.:
  • 13848Bezoekers per maand.:
  • 1375988Totaal aantal bezoekers.:

Categorieën

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller