Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WONEN in onze CAMPER week 89

Hey Hoi, Leuk dat je interesse in deze video hebt!

Reis gezellig met ons mee via ons YouTube kanaal. Vanuit t heerlijke Duitsland hebben we weer een gezellige video voor jullie klaar staan. Terwijl jullie dit lezen, zijn wij al weer aan t rijden op de autobahn bahn bahn…..

Maar eerst nog even een hele favoriete plek in Nederland laten zien. Voor de camperaars met hondenkind is dit waarschijnlijk wel een hele bekende plek. Oh ja.. en we mogen weer eens kaarten weggeven voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Je hoort in onze video wat je daarvoor moet doen. En Myran roept al jaren dat ze graag wil switchen naar een Camperbus.. Peter daarentegen was al jaren voorstander voor een maatje groter. Is het dan nu echt het uur van de waarheid? Uiteraard laten we nog even de heerlijke strass langs de Rijn / Lorelei zien.

Wat een super stukje toeren en dus zet de bratworst en de biertisch maar klaar want er komt een heerlijke dijenkletser voorbij. En als je dan toch in Duitsland bent, dan ga je natuurlijk nog even Gucken bij den Nachbarn… Kortom een heerlijk halfuurtje camper gezelligheid op de vrijdagmiddag.

Veel kijkplezier! Peter, Myran en Luka Nog wat Praktische zaken:

  • We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com
  • Ook vind je onze Camperreizen op onze website. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht maar je kunt alvast met ons meereizen door Griekenland. We zijn nu op pad om deze reis voor mei 2024 in te kopen.
  • Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

Weergaven: 13

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 8Bezoekers online. :
  • 109Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2456Bezoekers vorige week:
  • 373986Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: