Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK95🇬🇷 | Riskante route! | Wonen in onze camper

Rijden we nou de gevaarlijkste route van Griekenland? In ieder geval wel 1 van de meest spectaculaire routes! Zo spectaculair dat de koelkast tot twee keer open trilt en de inhoud door de camper vliegt.

Dus gegarandeerd genieten morgen, want Peter lost dat natuurlijk op zijn famuleuze creatieve wijze op. Deze video is om lekker voor te gaan zitten en te genieten van heel veel prachtige beelden over spectaculaire routes, prachtige uitzichten, overgoten met tips van highlights en zwemstrandjes onderweg maar natuurlijk ook de bekende tips over campings en zelfs een fenomenaal restaurant.

Niet alleen qua eten maar ook qua locatie. We hebben er weer dikke lol in gehad deze video speciaal voor jullie te maken dus we kijken heel erg uit naar jullie reacties. Er staat weer een klein half uurtje Eindeloze gezelligheid voor jullie klaar. Peter, Myran en Luka

Weergaven: 27

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 8Bezoekers online. :
  • 286Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2569Bezoekers vorige week:
  • 377757Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: