Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK92🇬🇷 | HIJ VINDT T MAAR NIX!

Het is echt een feest om weer in het mooie Griekenland te zijn.

In deze video rijden we nog steeds in het prachtige Halkidiki in het noorden met zijn adembenemende stranden en baaitjes. Uiteraard laten we er nog een paar zien en ondanks dat we dit gebied op ons duimpje kennen, genieten we weer volop van al de mooie dorpjes. Nadat we Sithonia verlaten rijden we via de tolweg voorbij Katerini waar we een afspraak hebben met een restaurant…niet zomaar een restaurant maar een echt goed Grieks restaurant pal ah strand.

Het wordt een heerlijke dag en we delen uiteraard deze eetgelegenheid waar je op de parkeerplaats mag blijven slapen. De blauwe vlag op het strand wappert er vol trots dus het is weer een prima plekje om te noteren. Maar deze reis snuiven we natuurlijk ook wat cultuur op en deze week bezoeken we het archeologische museum in Dion. Niet super groot maar wel een aanrader!

Ook al loopt er eentje rond die niet echt enthousiast wordt van opgravingen….. Oh en dan vergeet ik nog helemaal te vertellen dat we deze week bij onze lieve campervrienden Giny en Johan binnen gaan gluren in hun Pössl Camperbus. Kortom… Griekse en Hollandse Gezelligheid op veel mooie plekjes.

Veel kijkplezier lieve mensen! Peter, Myran en Luka.

Nog wat Praktische zaken:

We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com

De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids.

Ook vind je onze Camperreizen op onze website. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht maar je kunt alvast met ons meereizen door Griekenland. We zijn nu op pad om deze reis voor mei 2024 in te kopen. We verwachten deze groepsreis naar Griekenland in November via onze website aan te kunnen bieden.

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?

  1. Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com
  2. Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen? Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

 

Weergaven: 6

Related Posts

error: