Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK126 | Camper groepsreis Eindeloos Griekenland | Vrouwen niet welkom?

We hebben weer een gezellige week achter de rug met de groep. We gaan varen langs de prachtige kloosters van Athos, maar of daar nu iedereen welkom is? We hadden het beloofd, we gaan Gluren bij de Buren in de stoere buscamper van Hans en Jolanda.

Hans laat ons de slimme dingen van deze bus zien. Griekenland kent zeker vele mogelijkheden tot vrij staan met je camper. Uiteraard willen we deze ervaring met de groep delen maar dan wel zo dat we zeker weten dat dit op die plek geoorloofd is.

De groep geniet met volle teugen van niet alleen het geweldige strand (met in de achtertuin berg Olympos) maar ook de maaltijd van dit restaurant.

Tot slot rijden we binnendoor naar de Meteora kloosters. We moedigen de groep aan om de weg te nemen die als het ware om de magische berg Olympos heen kronkelt. De vergezichten zijn een traktatie. En ook in Kalambaka nemen we de groep mee per comfortabele bus om zo iedereen van dit unieke landschap met de hoog op de toppen gebouwde kloosters te genieten.

Deze video eindigt met een natte uitsmijter voor 1 van ons 2….. en bedankt he Peet 🙂 🙂

Nog wat Praktische zaken:

  • De routes die wij rijden zijn terug te vinden via Polarsteps.
  • Ons account is Endless on Wheels met ons logo in het fotootje.

Inspiratiegidsen

We hebben tijdens onze reizen door Marokko en Griekenland twee Camperreis Inspiratiegidsen geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com via inspiratiegidsen.

Deze gidsen staan vol met de routes die we gereden hebben, praktische tips, highlights, campings en camperplaatsen plus de verwijzing naar de video’s waar jullie al deze zaken in beeld kunnen terugzien. We doen er ook nog een google maps kaart bij waarop al deze zaken ook zijn terug te vinden. Zowel in PDF als in handig A5 ringband formaat te verkrijgen.

Website

Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen.
De reizen zowel naar Marokko als Griekenland zijn voor 2024 en 2025 uitverkocht. Je kan nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Wil je meer informatie ontvangen dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

Petjes

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?
Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com

Camperclub Skeller

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

* Camper Service Cala de Mijas Spanje: Dominic en Mark +34631456689 en +34711002061 

Weergaven: 12

Related Posts

error: