Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK110 | Camper groepsreis Marokko | Achtervolging door politie

Deze week begon met de ferryboot die niet ging… en toch bleven onze deelnemers blij gemutst, ondanks het vroege uur, geduldig in de haven wachten.

Eenmaal in Marokko gaan we redelijk snel door de paspoortcontrole heen en rijden we naar de eerste camping. Het Marokkaanse zonnetje zorgt we lekker kunnen bijkomen. De dagen daarna vullen we met een wandeling en een fietstocht. Ook bij de volgende camping pakken we de fiets. En dan krijgen we zomaar de politie achter ons aan… kijk mee hoe dat afloopt.

Het is sowieso een gekke dag vol verrassingen.. zo belanden we midden in een groep natuur activisten en dansen we met de Marokkaanse jeugd in een pick nick gebied. Kortom een gezellige video van een groepsreis die net even anders verloopt dan verwacht en juist daardoor er bijzondere vriendschappen worden gesloten.

Heel veel kijkplezier!!

Nog wat Praktische zaken:

De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids. Je kunt hiervoor je aanmelden voor de mailinglist via info@endlessonwheels.com. De verwachting is dat deze gids in het vroege voorjaar van 2024 wordt uitgegeven.

Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht. Maar zeer binnenkort vind je een nieuw geplande reis aanvang 2025 op de website. Ook de reizen naar Griekenland zijn voor een groot deel volgeboekt. We hebben nog een paar laatste plekjes.

Wil je meer informatie ontvangen
Dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?
Bestel dan jouw petje via onze website info@endlessonwheels.com

Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen?
Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken,
kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

Weergaven: 50

Related Posts

error: