Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK108🇪🇸| De leukste en de lelijkste camperplaats | WONEN IN ONZE CAMPER

Wat is er nou leuker dan kletsen over dingen die met het camperleven te maken hebben. We hebben een gesprek met de sympathieke Maybritt en Marcel en zij vertellen ons hoe hun mooie camperplaats eigenlijk per toeval is ontstaan. We rijden vervolgens naar Calla de Mijas en het verschil tussen de camperplaats aldaar kan niet groter zijn. In 1 video presenteren we jullie dus de leukste en lelijkste camperplaats.

Maar we hebben het wel heel gezellig. Onze Eindeloos krijgt hier weer wat onderhoud aan onze solarsysteem. Uiteraard laten we de mannen ook aan het woord. We kregen vorig jaar al veel vragen over deze camperservice dus schrijf mee voor hun contactgegevens. Tot slot ontvingen we een noodkreet van het asiel in Albanië waar de door ons gevonden puppies vorig jaar zijn opgevangen. Kijk mee naar de beelden en we hopen dat jullie net als wij, Liljana en haar team een kleine bijdrage zullen sturen.

Het is echt kei en keihard nodig! Kortom, alweer een video die naast het leuke aan het camperen ook aandacht besteed aan dieren in nood. Toch blijft de bekende gezelligheid overeind. Veel kijkplezier lieve mensen en alvast een supermooi weekend! Peter, Myran en Luka

Nog wat Praktische zaken:

De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids. Je kunt hiervoor je aanmelden voor de mailinglist via info@endlessonwheels.com. De verwachting is dat deze gids in het vroege voorjaar van 2024 wordt uitgegeven.

Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht. Maar zeer binnenkort vind je een nieuw geplande reis aanvang 2025 op de website. Ook de reizen naar Griekenland zijn voor een groot deel volgeboekt. We hebben nog een paar laatste plekjes.

Wil je meer informatie ontvangen
Dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?
Bestel dan jouw petje via onze website info@endlessonwheels.com

Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen?
Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken,
kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

Weergaven: 29

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 5Bezoekers online. :
  • 9Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2193Bezoekers vorige week:
  • 376070Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: