Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK 97🇬🇷| Mercedes Camper 608 bijna geheel authentiek

Wie we nou toch naast ons hadden staan op de camping!! We hebben een extra lange Gluren bij de Buren, want de Mercedes 608 van James en Ria is er één om van te smullen! Ga er lekker voor zitten en luister mee naar deze lieve mensen, die hun camperbus ondanks een flinke lekkage toch aan de praat weten te houden. Let vooral op de authentieke dingen binnen in de camper.

We keken onze ogen uit! Als we Gythion verlaten rijden we richting de Mani. Ook wel het mooiste gebied van de Pelloponessos genoemd. Kijk lekker mee hoe we de Eindeloos weer eens door de smalste weggetjes door schattige dorpjes heen manouvreren. En… we gaan fietsen, fietsen over een wel heel erg mooi fietspad dat over de rotsen in aangelegd. En al deze heerlijke Griekse beelden worden omlijst met de regenachtige werkelijkheid in Holland. We laten de plek zien waar we de komende maand werken en wonen. Dat het weer gezellig wordt is zeker, maar het is nog gezelliger als jij erbij bent!

Veel kijkplezier. Peter, Myran en Luka Nog wat Praktische zaken:

• We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids. Je kunt hiervoor je aanmelden voor de mailinglist via info@endlessonwheels.com. De verwachting is dat deze gids in het voorjaar van 2024 wordt uitgegeven.

• Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht. Maar zeer binnenkort vind je een nieuw geplande reis aanvang 2025 op de website. Wil je meer informatie ontvangen dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

• Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof? Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com

• Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen? Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

• Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

• In onze video’s zie je geregeld de Himiway Zebra fatbike voorbij komen. Wil je meer weten over deze power bike, kijk dan op https://bit.ly/HimiwayEndlessOnWheels Daar vind je alle specificaties nog eens op een rij en je ontvangt ook nog eens een korting van Euro 150,00 EURO wanneer je de code ENDLESS gebruikt!

Weergaven: 3

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 9Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2193Bezoekers vorige week:
  • 376070Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: