Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK 125 | Groepsreis Eindeloos Griekenland 02 | Dwars door de Endeloze Balkan

Deze week doorkruisen we met de groep een aantal Balkanlanden.

De start van deze Eindeloze groepsreis is in het prachtige Budapest. We nemen de groep meteen mee op een avondcruise over de Donau langs de indrukwekkende verlichtte gebouwen. En dan gaat de tocht verder via Servië en Noord Macedonië. We blijken diverse zangers in de groep te hebben. Dineke en Frits geven spontaan een klein optreden dat met veel gejuich door de groep wordt ontvangen.

Uiteindelijk rijden we Griekenland binnen en moedigen we, twee dagen later, de groep aan zelf een rondje te gaan rijden over Sithonia, hetgeen bekend staat voor de prachtige strandjes en turquoise baaitjes. Uiteraard gaan we weer diverse gesprekjes aan met de deelnemers en dit gaat natuurlijk in bijna alle gevallen over iets dat met camperen te maken heeft.

Kijk gezellig mee naar de ervaringen van deze groep mensen die samen over land naar Griekenland rijden.

Veel kijkplezier. Peter, Myran en Luka

Nog wat Praktische zaken:

  • De routes die wij rijden zijn terug te vinden via Polarsteps.
  • Ons account is Endless on Wheels met ons logo in het fotootje.

Inspiratiegidsen

We hebben tijdens onze reizen door Marokko en Griekenland twee Camperreis Inspiratiegidsen geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com via inspiratiegidsen.

Deze gidsen staan vol met de routes die we gereden hebben, praktische tips, highlights, campings en camperplaatsen plus de verwijzing naar de video’s waar jullie al deze zaken in beeld kunnen terugzien. We doen er ook nog een google maps kaart bij waarop al deze zaken ook zijn terug te vinden. Zowel in PDF als in handig A5 ringband formaat te verkrijgen.

Website

Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen.
De reizen zowel naar Marokko als Griekenland zijn voor 2024 en 2025 uitverkocht. Je kan nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Wil je meer informatie ontvangen dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

Petjes

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?
Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com

Camperclub Skeller

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

* Camper Service Cala de Mijas Spanje: Dominic en Mark +34631456689 en +34711002061 

De groep

Weergaven: 17

Related Posts

error: