Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Werken vanuit de camper in Kampeerauto 8

Werken vanuit je camper biedt de perfecte mix van flexibiliteit en vrijheid. Het voelt alsof je altijd op vakantie bent. In de editie van Kampeerauto 8 portretteert Carlijn Assink vijf professionals die hun beroep vanuit de camper uitoefenen.

Deze periode van het jaar is zeer zeker geschikt om met de camper op pad te gaan en te genieten van de rust, ruimte en verstilde natuur. Zo reizen we langs de wijnroute in de Pfalz, is het genieten van wijn en kastelen in de Elzas en de Vogezen en wordt er gewandeld tussen de sporen van vroegere lava-uitbarstingen in de Vulkaneifel. En om alvast in de kerststemming te komen bezocht redacteur Marja van Kampen de kerstmarkten in Zuid-Limburg en omstreken.

Als camperaar maak je gebruik van toiletvloeistoffen, of je moet een droogtoilet hebben. Welke is het meest effectief maar ook het meest duurzaam? 26 equipes van camperaars testten het afgelopen zomer voor ons uit. De resultaten lees je in dit nummer.

Dit en nog veel meer lees je in Kampeerauto 8-2023 die vanaf 14 november bij NKC-leden wordt bezorgd.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.

Kampeerauto 9 verschijnt op 19 december en is volledig digitaal en interactief. Dit nummer bevat veel beeld, video, audio en een speciale prijsvraag. Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op www.nkc.nl/digitalekampeerauto. Op deze pagina delen we af en toe een voorproefje.

Weergaven: 15

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 5Bezoekers online. :
  • 289Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2572Bezoekers vorige week:
  • 377760Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: