Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Weet wat je weegt in Nieuwegein

Nieuwegein

In Nieuwegein vindt komende zaterdag 17 juni de tweede weegdag plaats die de NKC in het kader van de campagne Weet wat je weegt organiseert. De weegbrug is tussen 10.00 en 14.00 uur te vinden op het terrein van Down Under, aan de Ravensewetering 1 in Nieuwegein.

NKC

De NKC wil met deze weegcampagne de bewustwording rondom veiligheid vergroten: een te zware camper kan niet alleen een boete opleveren, maar ook de rijstabiliteit en het remvermogen doen afnemen. Uit de weegcampagne van vorig jaar bleek ongeveer een derde van de campers die geschikt zijn voor het B-rijbewijs meer te wegen dan het maximum van 3.500 kilogram.

Wegen

Het wegen is gratis voor alle camperaars en vooraf aanmelden is niet nodig. Bij de vorige weegdag afgelopen zaterdag in Zwolle bleek wederom ongeveer een derde van de ruim tachtig gewogen campers boven de limiet te zitten. De derde en laatste weegdag van dit jaar vindt plaats op zaterdag 24 juni in Tilburg.

Bezoeken: 57

Related Posts

error: