Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

 

Vind maar eens een geschikte, beschikbare camperplaats­ in deze tijd..

Met de camper op reis gaan was nog nooit zo populair als dat het momenteel is. Al enkele jaren zit deze manier van ‘reizen in vrijheid’ fors in de lift. Met het feit dat deze snelgroeiende groep camperaars allemaal ergens zullen moeten overnachten, wordt het vinden van een geschikte en beschikbare camperplaats steeds lastiger. Alhoewel het aanbod van camperplaatsen zeker aan het toenemen is, schreeuwt de camperwereld nog om een verdere toename van camperplaatsen door Europa. De zojuist verschenen Facile-en-Route Campergids Europa 2019 biedt de oplossing voor het eindeloos zoeken naar een geschikte camperplaats. Deze campergids bevat namelijk ruim 10.750 camperplaatsen door heel Europa, aan keuze dus geen gebrek.

Al ruim 22 jaar zijn de campergidsen van Facile Media dé ideale reisgenoot voor honderdduizenden Europese camperaars. De gids toont op eenvoudige wijze welke overnachtingsmogelijkheden in de desbetreffende omgeving te vinden zijn. Erg handig dus om snel te kunnen schakelen, mocht een camperplaats onverhoopt ‘vol’ zijn bij aankomst, of bij het vinden van camperplaatsen in een bepaalde regio. De camperplaatsen in de Facile-en-Route Campergids Europa 2019 variëren van eenvoudige overnachtingsmogelijkheden met weinig/geen voorzieningen tot uitgebreide, zeer comfortabele camperparken met alle voorzieningen die men zich kan wensen.

Wat deze campergids anders maakt dan soortgelijke campergidsen is het feit dat de informatie over de camperplaatsen op dagelijkse basis wordt gecontroleerd en geüpdatet, dit maakt deze campergids de meest betrouwbare. Naast de dagelijkse controle reizen er bovendien een 50-tal inspecteurs door Europa om de camperplaatsen persoonlijk te controleren en op jacht te gaan naar nieuwe camperplaatsen. Hierdoor biedt de gids sinds jaar en dag de meest complete en betrouwbare informatie van Europese camperplaatsen. De volledige informatie over de camperplaatsen is ook eenvoudig te raadplegen, op een smartphone/tablet, in de gebruiksvriendelijke Camperstop-App. Deze mobiele applicatie is geliefd bij Europese camperaars en is inmiddels ruim de 150.000 downloads gepasseerd.

Bij aanschaf van de Facile-en-Route Campergids Europa 2019 ontvangt men gratis een jaarabonnement op de Camperstop-App, welke ook offline te gebruiken is en het gehele jaar door beschikt over de meest up-to-date informatie. Aan de hand van reviews van andere camperaars is tevens te beoordelen of de betreffende camperplaats voldoet aan de wensen. De gebruiker kan zelf uiteraard ook eenvoudig zijn/haar ervaringen uitwisselen met andere campergebruikers.

 

 

 

 

Productinformatie:

Facile-en-Route Campergids Europa 2019

Verkoopprijs:

€ 26,50 / 22ste editie

Uitgeverij Facile Media, Tilburg

Omvang: 800 pagina’s

Landen:

Albanië,
België,
Bosnië-Herzegovina,
Denemarken,
Duitsland,
Finland,
Frankrijk,
Griekenland,
Hongarije,
Ierland,
Italië,
Kroatië,
Luxemburg,
Montenegro,
Nederland,
Noorwegen,
Oostenrijk,
Polen,
Portugal,
Roemenië,
Slovenië,
Slowakije,
Spanje,
Tsjechië,
Verenigd Koninkrijk,
Zweden,
Zwitserland

Inhoud;

Informatie over 10.750 camperplaatsen door heel Europa,
8.311 camperplaatsen met impressiefoto, Navteq Cartografie,
Wettelijke voorschriften en toeristische informatie per land.

ISBN: 978-90-76080-59-8

Verkrijgbaar bij o.a.:

Camperreiswinkel.nl,
Bol.com,
ANWB,
Camperbedrijven & kampeer/vrijetijdswinkels door heel Nederland & België

Wilt u meer informatie klik dan op onderstaande link.

https://camperreiswinkel.nl/nl/facile-en-route-campergids-europa-2019

 

 

Hits: 7