Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Vind maar eens een geschikte, beschikbare camperplaats­ in deze tijd..

Facile-en-Route Campergids, dezelfde kwaliteit in een nieuw jasje!

De Facile-en-Route Campergids is al 23 jaar een begrip onder de Europese camperaar. Waar de voorgaande edities steeds forser werden qua formaat (oorzaak: de als maar groeiende campermarkt) is met het uitbrengen van de nieuwe editie geluisterd naar jou: de camperaar. Er is gekozen om de gids volledig te vernieuwen en in drie delen uit te brengen. Hierdoor zijn deze nieuwe edities handzamer, compacter en daarmee nog gebruiksvriendelijker geworden. Deze gidsen bevatten uiteraard dezelfde kwaliteit die je (al 23 jaar!) gewend bent.

Handzaam, compact & gebruiksvriendelijk!

De 3 delen van de Facile-en-Route Campergids zijn los van elkaar te bestellen of voordelig te combineren. Zo hoef je alleen het deel (of delen) mee te nemen van de landen waar je naar toe gaat. Je hebt immers niets aan informatie van camperplaatsen uit Spanje als je in Duitsland aan het camperen bent. Ga je onverwachts toch naar een land dat buiten de delen valt die je hebt meegenomen op reis? Raadpleeg dan de Camperstop-App, bij aankoop van een nieuwe campergids ontvang je namelijk een jaar lang gratis toegang tot de volledige database en deze is zowel online als offline te gebruiken.

Boordevol reisinspiratie & routetips!

Maar niet alleen het formaat is vernieuwd, ook de inhoud! Naast detailinformatie omtrent de openingstijden, geboden (service)faciliteiten en tarieven van de duizenden gecontroleerde camperplaatsen staat de Facile-en-Route Campergids ook boordevol reisinspiratie. Denk hierbij aan routetips, tips voor diverse activiteiten en niet te missen bezienswaardigheden. Als dat nog niet genoeg is voorzien deze nieuwe gidsen je ook van  informatie over lokale weetjes & lekkernijen! Reisinspiratie, gegarandeerd!

De Facile-en-Route Campergidsen zijn nu te bestellen op Camperreiswinkel.nl en is direct leverbaar! 

Bestel hem hier

Verkrijgbaar bij o.a.:

  • Camperreiswinkel.nl,
  • Bol.com,
  • ANWB,
  • Camperbedrijven & kampeer/vrijetijdswinkels door heel Nederland & België

 

Weergaven: 80

Related Posts

error: