Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Verkoopcijfers van caravans en campers blijven maar stijgen

De verkoopcijfers van campers en caravans zijn sinds het uitbreken van de coronacrisis extreem gestegen. Maar ook nu vliegvakanties weer normaler worden en de maatregelen versoepelen, blijft kamperen ontzettend populair.

Uit cijfers van Bovag, Kampeer en Caravan Industrie (KCI) en dataleverancier RDC blijkt dat na 8 maanden in 2021 meer nieuwe rollende vakantiehuisjes werden verkocht dan in heel 2020.

Weer meer nieuwe campers en caravans verkocht

Tot en met augustus zijn er in totaal 2.644 nieuwe campers en 7.350 nieuwe caravans geregistreerd. Bij de caravans is dit een toename van 28 procent in vergelijking met de acht maanden van vorig jaar.

Naast nieuwe caravans zijn er ook meer tweedehands exemplaren verkocht. Er gingen 11.538 tweedehandsjes over de toonbank, 8 procent meer dan een jaar eerder.

“Als de markt op peil blijft, kan in 2021 het aantal nieuwe caravans op het hoogste niveau in de laatste 10 jaar eindigen.” – Bovag

De 2.644 nieuw verkochte campers zorgen voor een toename van 29 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Toen werden er over het hele jaar 2.412 nieuwe campers geregistreerd. Deze cijfers zijn nu al verbroken. De verkoop van tweedehands campers steeg ook flink. Met 12.263 verkochte kampeerwagens nam de occasionverkoop met 23 procent toe.

Buscampers zijn erg populair

Weergaven: 5546

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 8Bezoekers vandaag:
  • 292Bezoekers gisteren:
  • 2283Bezoekers vorige week:
  • 377771Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: