Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Verfrissende vakantie in Frankrijk

Heerlijk, op vakantie naar de Franse zon!

Maar we moeten het hoofd ook koel houden. Gelukkig zijn er mogelijkheden te over als je op zoek bent naar verfrissing. Je kunt talloze watersporten beoefenen, het hogerop zoeken in de bergen, schuilen in grotten of op adem komen binnen de dikke muren van prachtige kerken en kastelen.

Spetterende wateractiviteiten

Met z’n lange kustlijn en talloze meren en rivieren is Frankrijk een topbestemming voor watersporten. Je kunt het rustig aan doen, door bijvoorbeeld te wandelen door het water van de Gorges de Toulourenc of door te zwemmen in het Lac du Bourget(het grootste en diepste meer van Frankrijk) of in het Juragebergte dat talloze meren herbergt. Aan het strand van de Sommebaai aan de Opaalkust kun je heerlijk uitwaaien en zelfs zeehonden spotten!

Waterskiën

Als je avontuurlijker bent ingesteld, waarom ga je dan niet eens waterskiën op het Lac du Der? Wind in de haren en genieten maar! In de Vallon du Fournel is een canyoningparcours uitgezet.

Bereid je voor op twee uur plezier vol roetsjen, springen, waden en zwemmen. Raften in de Torrent du Guil is ook niet verkeerd en wie kan nou niet genieten van een kanotocht door de indrukwekkende Gorges du Verdon of over de Dordog ne? Voor meer diepgang raden we aan om eens te gaan duiken bij Corsica – het ‘eiland van de schoonheid’ – of in de calanques bij Cassis en La Ciotat.

De hoogte in

Maar wil je juist de hoogte in, dan kun je heerlijk kitesurfen op het Lac d’Annecy, een meer dat zich ook uitstekend leent voor zeilen. Als je wilt testen hoe goed jouw gezin of vriendengroep kan samenwerken, probeer dan eens het Lac de Soustons op te gaan met een reuzesupboard. Ben je liever alle en met de golven, dan is Frans Baskenland jouw bestemming: dit is namelijk een paradijs voor surfers.

 

Weergaven: 91

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 13Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2197Bezoekers vorige week:
  • 376074Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: