Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Vanuit Nederland een camper kopen in België?

Koop als Nederlander voordelig een motorhome aan in België.

Zowel met een nieuwe als met een tweedehands camper doe je bij Dicar
gegarandeerd je voordeel. Je geniet van de scherpste prijzen dankzij de grote aankoopvolumes en de rechtstreekse import. Om nog meer in te spelen op de behoefte van de motorhomegebruiker ontwikkelden wij bovendien exclusieve Dicar series. Dit zijn full option motorhomes verkrijgbaar aan een basisprijs.

Dicar, de motorhomespecialist

Dicar is de specialist voor campers in België. Met een voorraad van meer dan 500 campers, 14 verschillende merken en zelfs een aparte campervanstore. Ontdek ons uitgebreid aanbod in onze showrooms. Naast de nationale showroom in Geel, is er ook een regionaal filiaal in Wetteren. Onze adviseurs staan je graag persoonlijk te woord bij het kiezen van jouw ideale camper(van).

Wij zorgen voor alle administratie

Het aankopen van een camper in België vanuit Nederland vereist heel wat administratie. Als koper hoef je hier zelf niets voor te doen. Wij nemen de volledige administratieve rompslomp – inclusief de keuring – op ons én voorzien je camper zelfs van een Nederlandse nummerplaat.

Motorhome invoeren in Nederland

Om te beginnen schrijven we je tweedehands camper in bij de Dienst Wegverkeer (RDW). Ook de BPM-taks regelen wij volledig voor jou. BPM is de belasting van personenauto’s en motorrijwielen. Een motorhome valt onder een personenauto. Afhankelijk van de waarde van je camper, bedragen de extra kosten voor wegentaks en Nederlandse nummerplaat tussen de 14.000 en 17.000 euro. Deze kosten moet je sowieso betalen, ook als je een camper in Nederland koopt.

Volledige service op maat

Met een jaarlijkse verkoop van meer dan 3.100 nieuwe en tweedehands motorhomes, heeft Dicar niet alleen een enorme slagkracht maar ook veel expertise en kennis ter zake. Ondanks dat Dicar de voordelen van een grote speler heeft, blijft het op de eerste plaats een familiebedrijf. Zaakvoerder Dirk zorgt er samen met zijn vrouw Lies, hun drie zonen en schoondochters voor dat Dicar doordrongen blijft van een persoonlijke aanpak. Elke klant geniet van een volledige service van A-Z. Het enige dat jij nog hoeft te doen? Je eerste campervakantie beginnen te plannen!

Klik hier om onze nieuwste modellen te bekijken.

   

VESTIGINGEN
GEEL (HOOFDZETEL)
Grote Steenweg 2
2440 Geel
014 57 99 99
WETTEREN (FILIAAL)
Brusselsesteenweg 272
9230 Wetteren
09 383 63 00

Weergaven: 71

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 111Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2458Bezoekers vorige week:
  • 373988Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: