Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Twee nieuwe camperplaatsen in Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn er twee nieuwe camperplaatsen bij gekomen. Een in Kruisland genaamd Dun Achtertuin en een in Rucphen, genaamd De Rucphense weide. Wat de plekken gemeen hebben is dat ze sneller zijn ontwikkeld dan oorspronkelijk het plan was, vanwege de corona crises en de grote vraag naar camperlocaties.

De locatie in Kruisland ligt in een groene achtertuin achter café Koch. “Wij camperen zelf al jaren en vorig jaar hadden wij hier een trouwfeest en stonden er dertien campers in de achtertuin. Meerdere gasten zeiden toen: hier moet je iets mee doen. En zo is het idee ontstaan”, aldus de eigenaar Toine Koch. “Wij hebben een prachtige tuin waar we eigenlijk al jaren niks mee doen. Zo komt die eindelijk tot zijn recht.” Groot voordeel van de locatie is dat zelfs de allergrootste campers hier terecht kunnen.

In Rucphen in Noord-Brabant opent binnenkort camperplaats de Rucphense weide. De voorzieningen zijn nog niet klaar, maar de plaatsen zelf inclusief stroom zijn gereed. Daarom kunnen camperaars er dit weekend, 8 en 9 augustus, terecht voor een proefovernachting tegen een gereduceerd tarief.

   

Op dit moment wordt nog gewerkt aan de aanleg van wifi, het servicepunt en de sanitaire voorzieningen, zoals toilet en douches. De plaatsen zelf zijn gereed, inclusief de stroomaansluiting.

Reserveren

Het is eventueel mogelijk om eerder te komen en langer te blijven. Reserveren is wel noodzakelijk.

  • Dun Achtertuin in Kruisland is 92810,
  • Rucphense weide is 94928.

[reviews]

Weergaven: 658

Related Posts

error: