Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Programma Na-Zomertreffen 2018

Skeller Camperclub Na-Zomertreffen 2018 Programma.

Vrijdag 7 September

15.00
Oprijden Camping.
U hoeft zich niet te melden bij de receptie.
Volg de borden Camperclub of gebruik de plattegrond Plattegrond-MB-Campertreffen-2017-klein (1) .
Aan de haven wordt U opgevangen en naar Uw plaats begeleid.
Neem de tijd om het park te verkennen, ga een drankje drinken op het terras van “het kombuis” of binnen in het gezellige restaurant een snack of hapje eten nuttigen.

“Ontmoet de andere bekende en (nog) niet bekende Camperclub leden.”

Zaterdag 8 September

10:00
Aanvang van de Creatieve Braderie.
Hier laten mede Camperclub leden en ook enkele Campinggasten hun creatieve producten zien welke je eventueel ook kunt kopen. Dit zal gebeuren onder de luifels van de diverse Campers, dus loop gezellig bij iedereen langs.
Ook wordt er dan een luifel verkoop gehouden. Dus neem Uw overtollige spullen mee om te verkopen, of vindt iets dat u goed kan gebruiken bij een collega camperaar.
Jo Hamerlinck is als uitmuntend kenner van Zeeuws-Vlaanderen bereid gevonden om jullie op zaterdag of zondag de omgeving per fiets te laten zien. Dag/Tijd wordt bekend gemaakt (weer afhankelijk).

 

Het hele weekend zal onze Taxateur aanwezig zijn.

Ik ben RETM en Nivre taxateur. De waardetaxatie rapporten door mij opgesteld voor uw camper zijn Fehac gecertificeerd en geaccepteerd. Het tarief voor het maken van een waardetaxatierapport is normaal gesproken €150,00. Speciaal voor camperclubleden wordt het tarief tijdens camperclub evenementen met €50,00 verlaagd naar €100,00 incl. BTW.Wilt u meer over mij weten?
Voor een verdere kennismaking en toelichting:
lees verder
14:00
We maken ons op voor een leuk spelletje Minigolf op de 18-Hole Indoor Mini-Golfbaan van Marina Beach welke je vindt via de ingang van Restaurant ” het Kombuis”. Wie speelt het 18 hole veld in de minste slagen?
Speel je niet mee dan kan je vanaf het naast de baan gelegen terras de verrichtingen van de mede-Camperclub leden volgen en ze onder het genot van een drankje en/of snackje aanmoedigen.
16:30
Beëindigen we de Minigolf en iedereen kan zich gereed maken voor het avondprogramma.
17:30
We lopen naar het Restaurant R&B om te gaan genieten van een heerlijk buffet bereid door de R&B keuken brigade. Maarrrrrrrrrr als je moeilijk ter been bent, je hebt geen zin om te lopen of je vindt het gewoon leuk, dan kan je met de trein de “Koos Matroos Expres” naar het Restaurant R&B gereden worden. Vertrek 17.15

Als alle deelnemers aan het buffet binnen zijn, wordt het buffet geopend om ongeveer 18.00.

20:00
Aansluitend aan het buffet hebben we het Belgische Duo “That’s Life” geëngageerd om de Camperclub leden een gezellige avond te bezorgen. Dit duo is behalve in België in vele zalen ook bekend van optredens in Kroatië, Lloret de Mar en natuurlijk de Oostappen parken. Ze spelen alle bekende Nederlandse, Belgische en internationale hits, en brengen gezelligheid.
Ze houden ons de hele verdere avond bezig.
Op nog nader te bepalen tijd zal het treintje een keer terugrijden om degenen die dat willen terug naar de camper te brengen.

Zondag 9 September

 • Vrije besteding van de dag. Wat kun je zoal in de omgeving doen. Uiteraard is dit een prachtige fiets omgeving. Fiets door de mooie polders, bezoek de dorpjes, of fiets naar de zeedijk en het strand waar je de grote zeeschepen onderweg van en naar Antwerpen kunt zien.
 • Jo is als uitmuntend kenner van Zeeuws-Vlaanderen bereid gevonden om jullie op zaterdag of zondag de omgeving per fiets te laten zien. Dag/Tijd wordt bekend gemaakt we kijken ook naar het weer.
 • Of maak een wandeling door het prachtige natuurgebied Braakman Noord of Braakman Zuid.
 • Je kan ook de bus nemen en in Terneuzen eens bij de sluizen gaan kijken hoe de schepen van en naar Gent hier doorheen geloodst worden. De moeite waard.
 • Er is ook de mogelijkheid op aanvraag om in de jachthaven een motorbootje te huren en daarmee de fraaie Braakmanplas, het Vogeleiland en verder omgeving vanaf het water te bekijken.
 • Sla je graag een balletje dan kan dat op de tennisbanen gelegen voor Restaurant het Kombuis. Ook daar vindt je een gezellig terras.
 • Eind van de middag nemen we afscheid van elkaar.
 • Tijdens de inschrijving geef je aan op je formulier hoeveel nachten je op Marina Beach wil verblijven. Het weekend duurt in principe 2 nachten, maar langer verblijf kan dus ook.

Kostprijs:

 • Camper per overnachting: €20,00
 • Buffet per persoon : €20,00

Als er ingeschreven is, en betaald, wordt na sluiting van de inschrijving geen restitutie verleend wegens annulering of niet komen. Camperclub heeft verplichtingen aan Camping en Catering.

Tot slot.

 • Camperclub heeft als hoofd motto gezelligheid. Daar proberen we als bestuur sturing aan te geven door onder andere de samenstelling van de programma’s tijdens onze treffens. Je kan aan alle onderdelen van dit programma deelnemen, maar niets moet.
 • Dit programma kan indien omstandigheden dit noodzakelijk maken nog worden aangepast.

 

We hopen dat jullie een tof Na-Zomer Treffen zullen beleven.

Adresgegevens:

 • Vakantiepark Marina Beach
  Middenweg 1, 4542PN, Hoek,
  Zeeuws-Vlaanderen – Nederland.
Coördinaten:
 • N 51,31406 O 3,72528

 


Deelname aan dit treffen?

 

Klik op foto voor een vergroting


Bezoeken: 81

error: