Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Top 10 camperplaatsen Duitsland

Deze top camperplaatsen in Duitsland helpen je voorbereiden op je reis door Duitsland. Want ben je van plan om met de camper naar Duitsland te gaan? Of ben je op doorreis op zoek naar een geschikte camperplaats? In deze blog geven wij je een overzicht van de allerleukste camperplaatsen in Duitsland. Van kleine campings in Duitsland tot grote campeerplekken in Duitsland.

1 Camperplaats Am Freibad in Heubach

Deze kleine camperplaats (6 plaatsen) wordt uitstekend beoordeeld door de gasten. De camperplaats heeft alle moderne faciliteiten en zelfs een mooi buitenzwembad! Op loopafstand is er een ook een supermarkt. (meer info)

2 Camping Imbrock

Deze camping ligt op ongeveer 300 kilometer van Utrecht en heeft plaats voor 20 campers. Het is rustig gelegen en in de omgeving zijn genoeg bezienswaardigheden en activiteiten te doen. (meer info)

3 Camperplaats Lowenstein

Deze camperplaats is gelegen aan een recreatieplas en heeft goede faciliteiten: toiletten, een winkeltje en een restaurant. Zowel geschikt voor een doorreis als een wat langere stop. Dit omdat het gebied zich ook goed leent voor mooie fiets – of wandeltochten.

4 Camperplaats Münstertal

Deze plaats is onderdeel van een grote camping en biedt daarom ook plaats voor meerdere campers. Het is ook wel een iets duurdere plaats (+/- €20) maar je krijgt er ook wel wat meer voor terug. De camping wordt geprezen om zijn super sanitaire voorzieningen. Verdere voorzieningen op de camping zijn een buitenzwembad, een speeltuin, wellness en veel sportieve activiteiten. Het ligt in mooi heuvelachtig gebied dat ook weer zeer geschikt voor wandelen en fietsen is. (meer info)

5 Camperplaats Dollenchen

Deze camperplaats ligt tussen Berlijn en Dresden in en er kunnen 20 campers op het terrein. Het is onderdeel van ‘Gasthaus Stuckatz’, die een goede keuken heeft. De vriendelijke eigenaar heet je van harte welkom en de recensies zijn niets anders dan positief! (meer info)

6 Hobbywiese

In Meineringhausen, op een kleine 300 km van Utrecht, ligt camperplaats Hobbywiese. Speciaal voor campers. Ook deze plaats heeft veel positieve reviews. Goede faciliteiten, douchen voor €1, broodjesservice en goed sanitair. (meer info)

7 Landgasthof Meier

Camperplaats Hilzhofen is onderdeel van het Landgasthof Meier. De golfers onder ons zullen hier enthousiast van worden, er ligt op 500 meter afstand namelijk een 18 holes golfbaan. Verder is het eten in het Gasthof ook uitstekend, alleen wel wat prijziger. (meer info)

8 Ostsee Campingplatz

De naam zegt het al: deze camping is gelegen aan de Oostzee. Er zijn ongeveer 15 plaatsen voor campers en het is onderdeel van een grote familiecamping. Op het terrein vind je onder andere een zwembad met sauna en solarium, een supermarkt, restaurant, pizzeria, snackbar en een echte Duitse ‘’biergarten’’. Dit bevestigt wel dat het hier om een vrij forse camping gaat. Wel des te leuker voor de jeugd met meerdere activiteiten zoals de kids club, een disco en vier speeltuinen. (meer info)

9 Camperplaats Felixsee – Stellplatz Minipony-Ranch

Deze speciale camperplaats wordt zeer geprezen onder de bezoekers. Je wordt verwelkomd door enthousiaste en vriendelijke eigenaren. Het ligt eigenlijk midden in het dorp en op enkele honderden meters afstand is er ook een restaurant. Op de camperplaats zelf is het mogelijk om fietsen te huren. En de naam minipony? Ja, er lopen meerdere pony’s rond. Pluspuntje voor de kids!

10 Camping Lindlbauer

In het zuidelijke puntje van Duitsland, in Inzell, is camping Lindlbauer. Inzell is een gezellig dorpje met een prachtige bergomgeving. Er is ook een ijsbaan (zeker bekend onder schaatsliefhebbers) en je kan er super mooie hiketochten in de bergen maken. Het is ook mogelijk om te skiën in de buurt. (meer info)

Weergaven: 432

Related Posts

error: