Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Tips voor De Brabantse Kempen

Even lekker uitwaaien of een frisse neus halen? De Brabantse Kempen is hiervoor de plek bij uitstek. De Brabantse Kempen is een natuurgebied waar De Brabantse Kempen en Antwerpse Kempen samen komen. Hier vind je alle voorzieningen om heerlijk te ontspannen maar ook om actief te zijn in de natuur. Wat valt er te zien en te doen in de Brabantse Kempen? Lees hieronder onze tips!

Natuurgebieden in de omgeving

Ga je heerlijk ontspannen in de natuur van De Brabantse Kempen? Dan heb je in het gebied daar alle mogelijkheden voor. Ontdek De Brabantse Kempen op de fiets, het paard of gewoon door te wandelen. Zo kun je in Natuurgebied Het Zwartven naar het op een na hoogste punt van Brabant uitkijken over mooie stuifduinen. Of neem een kijkje bij een van de andere 55 gebieden die de omgeving rijk is! De Brabantse Kempen is bij uitstek een gebied om met de hond te wandelen, door het overzichtelijke knooppuntennetwerk. Wil je liever wat meer dagen genieten van de omgeving?  Dan zien we je graag verschijnen bij Eurocamping Vessem!

Fietsen  of vissen in Brabant

Ben je op zoek naar een wat actievere vrijetijdsbesteding? Met maar liefst 450 kilometer aan fietspad kun je hier terecht voor een ontspannen fietsritje maar ook zeker als MTB-er kun je jezelf ook uren vermaken. Ben je op zoek naar een wat minder intensieve activiteit? Je kunt ook heerlijk jouw stoeltje bij een van de vele visvijvers in het gras zetten en bijvoorbeeld de dag afsluiten met een heerlijke barbecue. Ben je van plan om een geheel weekend te vissen met jouw vrienden? Boek dan een heerlijk weekend naar onze prachtige camping met visvijver; waar je zelfs met een ingerichte tent het hele weekend vooruit kunt!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Ben je na een actieve dag klaar voor een avondje genieten? In De Brabantse Kempen kun je genieten van al het moois dat de streek heeft te bieden. Denk hierbij aan lokaal gebrouwen bieren, kaas- en zuivelproducten maar ook biologische groentes. Nadat je ’s avonds hebt genoten bij een van de vele bourgondische arrangementen kun je in De Brabantse Kempen ook heerlijk uitrusten onze camping in Vessem. Er is toch niks fijner dan ‘thuis’ komen op een camping waar het door alle voorzieningen voelt als thuis!?

Voor de mooiste natuur, de leukste activiteiten en noemenswaardige bezienswaardigheden moet je dus in De Brabantse Kempen zijn. Wil je meerdere dagen genieten van al het moois wat het gebied te bieden heeft? Neem dan zeker een kijkje bij Eurocamping Vessem, een van de mooiste natuurcampings van Brabant!

Boek nu

Of kom onze Camperplaats eens bezoeken.

Weergaven: 37

Related Posts

error: