Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Tips om ontspannen op de bonnefooi te reizen.

Gaan en staan waar u maar wilt met de camper, dat is ultiem ontspannen.

Houdt u er ook van om tijdens de vakantie rond te trekken in uw eigen tempo, zonder ergens aan vast te zitten? Wanneer u op de bonnefooi op vakantie gaat, kunt u altijd op zoek naar de zon. Wij hebben een aantal handige apps voor u op een rijtje gezet, zodat het reizen op de bonnefooi wel heel gemakkelijk wordt. Het enige wat u onderweg nodig heeft, is een opgeladen telefoon en toegang tot het internet.

Camping Apps

Bent u onderweg en wilt u ergens overnachten? Er zijn verschillende camping apps die eenvoudig laten zien waar de dichtstbijzijnde campings in de omgeving te vinden zijn. Sommige apps kunt u ook nog eens koppelen aan een navigatie app, zodat u direct de route naar de camping kunt volgen. De twee bekendste camping apps zijn die van de ANWB (ANWB Camping App) en ACSI (ACSI Campings Europa).

Camperplaatsen

Als u met de camper op pad bent, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten op een camperplaats. Het is dan wel fijn om onderweg te kunnen zien waar op dat moment beschikbare camperplaatsen zijn. Dit is mogelijk met de app van de NKC. Deze app heet ‘Camperplaats’ en is gratis te downloaden. Zo vindt u eenvoudig en snel een overnachtingsplaats bij u in de buurt!

Free on-tour

Bent u onderweg en wilt u uw reis toch een beetje ingepland hebben? Dat kan met de FREEONTOUR-app. Met deze app kunt u tussenstops invoegen, maar ook zoeken naar campings en camperplaatsen die helemaal aan uw wensen voldoen. Ook kunt u inspirerende reisbelevingen lezen én zelf toevoegen.

Buienrader

Wanneer u op vakantie bent is het ook fijn om te weten wat de weersvoorspellingen zijn op uw bestemming. Zeker als u van plan bent om veel buitenactiviteiten te doen! Met de bekende Buienradar app ziet u precies of en wanneer het gaat regenen. Zo kunt u daar toch een beetje rekening mee houden tijdens uw reis.

Tijd om te eten

Krijgt u trek in iets lekkers? Dan zijn apps als ‘Restaurant Finder’ of TripAdvisor’ handig om bij de hand te hebben. Hiermee kunt u zien welke restaurants er in de buurt zijn. Wel zo handig als u in een onbekende omgeving bent. Via Restaurant Finder kunt u ook direct een tafel reserveren, zodat u zeker weet dat u er terecht kunt wanneer u aankomt.

Weergaven: 198

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 90Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2437Bezoekers vorige week:
  • 373967Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: