Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Tips om ontspannen op de bonnefooi te reizen.

Gaan en staan waar u maar wilt met de camper, dat is ultiem ontspannen.

Houdt u er ook van om tijdens de vakantie rond te trekken in uw eigen tempo, zonder ergens aan vast te zitten? Wanneer u op de bonnefooi op vakantie gaat, kunt u altijd op zoek naar de zon. Wij hebben een aantal handige apps voor u op een rijtje gezet, zodat het reizen op de bonnefooi wel heel gemakkelijk wordt. Het enige wat u onderweg nodig heeft, is een opgeladen telefoon en toegang tot het internet.

Camping Apps

Bent u onderweg en wilt u ergens overnachten? Er zijn verschillende camping apps die eenvoudig laten zien waar de dichtstbijzijnde campings in de omgeving te vinden zijn. Sommige apps kunt u ook nog eens koppelen aan een navigatie app, zodat u direct de route naar de camping kunt volgen. De twee bekendste camping apps zijn die van de ANWB (ANWB Camping App) en ACSI (ACSI Campings Europa).

Camperplaatsen

Als u met de camper op pad bent, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten op een camperplaats. Het is dan wel fijn om onderweg te kunnen zien waar op dat moment beschikbare camperplaatsen zijn. Dit is mogelijk met de app van de NKC. Deze app heet ‘Camperplaats’ en is gratis te downloaden. Zo vindt u eenvoudig en snel een overnachtingsplaats bij u in de buurt!

Free on-tour

Bent u onderweg en wilt u uw reis toch een beetje ingepland hebben? Dat kan met de FREEONTOUR-app. Met deze app kunt u tussenstops invoegen, maar ook zoeken naar campings en camperplaatsen die helemaal aan uw wensen voldoen. Ook kunt u inspirerende reisbelevingen lezen én zelf toevoegen.

Buienrader

Wanneer u op vakantie bent is het ook fijn om te weten wat de weersvoorspellingen zijn op uw bestemming. Zeker als u van plan bent om veel buitenactiviteiten te doen! Met de bekende Buienradar app ziet u precies of en wanneer het gaat regenen. Zo kunt u daar toch een beetje rekening mee houden tijdens uw reis.

Tijd om te eten

Krijgt u trek in iets lekkers? Dan zijn apps als ‘Restaurant Finder’ of TripAdvisor’ handig om bij de hand te hebben. Hiermee kunt u zien welke restaurants er in de buurt zijn. Wel zo handig als u in een onbekende omgeving bent. Via Restaurant Finder kunt u ook direct een tafel reserveren, zodat u zeker weet dat u er terecht kunt wanneer u aankomt.

Hits: 193

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 1Bezoekers online. :
  • 152Bezoekers vandaag.:
  • 731Bezoekers gisteren:
  • 6130Bezoekers vorige week.:
  • 2208Bezoekers per maand.:
  • 1385469Totaal aantal bezoekers.:

Recente reacties

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller