Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


 

Vochtmeter voor campers of caravans

Professionele vochtmeter caisson VI-D3 waarmee u zelf de jaarlijkse vochtmeting in uw camper of caravan kunt uitvoeren. Dit apparaat wordt door veel camper- en caravanbedrijven ook gebruikt om een vochtmeting uit te voeren.

Specifiek ontwikkeld voor vochtmetingen in Campers en Caravans met polyester wanden en daken. Een standaard vochtmeter uit de bouwmarkt is namelijk alleen geschikt om een vochtmeting bij houten of stenen materialen door te voeren.

Te koop bij: Camperpassie

In uw boot, caravan of camper wilt u bij het opsporen van vocht liever niet aan de slag met een pinmeter. Astek heeft dan ook specifieke vochtmeters in het assortiment die uitermate geschikt zijn voor het uitvoeren van vochtmetingen zonder schade toe te brengen aan de ondergrond waarop gemeten wordt.

Met de niet destructieve vochtmeters die hieronder worden weergegeven doet u een vergelijkende meting en ziet u in een handomdraai of het op de ene plek vochtiger of juist droger is dan op de andere plek waarop gemeten wordt. Afhankelijk van de soort meter wordt dit aangegeven met cijfers en/of een schaal met led lampjes die oploopt van groen (droog) via oranje (risicovol) naar rood (nat).

Twijfelt u bij de aanschaf van uw vochtmeter over de juiste keuze? Aarzel dan niet telefonisch of via de chat contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

Te koop bij: ASTEK

Bezoeken: 856

error: