Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Tof4dogs

Anti teken bandjes

Kies zelf een patroon en de gewenste kleur(en)
en de band wordt voor u op maat gemaakt.

Alle bandjes zijn handgeknoopt van paracord

Prijzen zijn als volgt:
Halsomvang tot 25 cm – € 8,00
Halsomvang tot 50 cm – € 10,00
Halsomvang boven de 50 cm – € 12,00

Ook maken we halsbanden in verschillende knoopsoorten

Tevens sleutelhangers en armbanden verkrijgbaar.

Voor meer informatie:

   

Verzenden kan natuurlijk ook. Mocht je vragen hebben, stuur dan een berichtje.

Klik hier om mij een bericht te sturen

Info EM kralen,

Uitleg:

In alle biologische systemen zitten opbouwende en afbrekende micro organismen. In de EM keramiek kralen zitten opbouwende micro organismen, deze zijn meegebakken in de keramische kralen. Deze organismen helpen om in biologische systemen de positieve micro organismen te ondersteunen en te vermeerderen. Een biologisch systeem is bv. uw hond of uw eigen lichaam.

Daarnaast zorgen de keramiek kralen ervoor dat onze watermoleculen weer in balans komen. Ons lichaam bestaat uit ongeveer 70% uit water. Wanneer onze waterhuishouding niet op orde is kunnen we uit balans raken, onrustig worden en de weerstand zal lager zijn. Bovendien heeft het keramiek een bepaalde resonantie. Na een aantal weken heeft het zijn frequentie bereikt en gaat het dit afgeven aan zijn omgeving.

Doordat er silicium in de klei meegebakken is, zal de resonantie gelijk blijven voor een lange tijd. Deze resonantie is niet merkbaar voor huisdieren of mensen, maar teken en vlooien houden er niet van en zullen zich niet snel of veel minder snel (vast) bijten.

Werkzaam:
  • Brengt de molucuul structuur van onze waterhuishouding in balans.
  • Geeft rust.
  • Verhoogt de weerstand.
  • De resonantie is onaantrekkelijk voor teken en vlooien.

Gebruiksaanwijzing en onderhoud:

  • De halsband zo veel mogelijk dragen, dag en nacht, indien mogelijk.
  • Na ongeveer 2/3 weken constant dragen zal de band op peil zijn. (het mag wel even af bij wild spelen, daar anders de kralen kapot kunnen gaan)
  • De halsband elke 2 weken afspoelen met schoon water om vervuiling tegen te gaan. Hierdoor blijft de werking en resonantie optimaal. Gebruik geen zeep of andere chemische reinigende middelen!

Weergaven: 147

error: