Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Tijdelijke stadscamping op Antwerpse Linkeroever blijft zeker open tot 2025

Antwerpen

De City Camping Antwerp op Linkeroever mag open blijven tot 2025. De tijdelijke camping heeft daarvoor groen licht gekregen van het stadsbestuur. Ze is tijdelijk omdat de stad werkt aan een groot, nieuw kampeerterrein aan de Middenvijver.

radio 2 VRT Nieuws

In 2021 kwam er goed nieuws voor kampeerders: het terrein van de vroegere camping De Molen op de Linkeroever, dat al sinds 2018 leegstond, werd opnieuw omgetoverd tot een kampeerterrein. De City Camping Antwerp kreeg voor twee jaar een vergunning als tijdelijke camping. Tijdelijk omdat de stad bezig is met een nieuw kampeerterrein aan de Middenvijver. Dat wordt de definitieve plaats voor de Antwerpse stadscamping. 

De vergunning van de tijdelijke camping wordt nu door de stad verlengd tot 2025. “Dat betekent dat we het heel goed doen”, zegt een gelukkige uitbater Wim Dekoning. “We zijn blij met deze beslissing van de stad. De camping draait ontzettend goed, in de zomer zijn we heel vaak volzet. Door deze verlenging kunnen we volop verder bouwen aan ons concept. We kunnen onze vorige evenementen herhalen en er nieuwe aan toevoegen. In februari organiseren we bijvoorbeeld een hele week rond fietsen. Ook camping kantoor komt terug, waarbij mensen hier van maandag tot vrijdag kunnen co-worken.”

Op de camping zijn 33 plaatsen voor kampeerwagens, 45 voor caravans en grote tenten en een weide met 24 plaatsen voor kleinere tentjes. “Vorig jaar hadden we 18.000 bezoekers”, vertelt Wim Dekoning. “Elk jaar stijgt dat aantal toch met 20 à 25 procent. Ook tijdens de winter zien we meer en meer kampeerders. Met Nieuwjaar zijn we nu zelfs al helemaal volzet.”

 

bron: VRT nieuws


 

Weergaven: 74

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2191Bezoekers vorige week:
  • 376068Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: