Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Solo

NKC Solo is er speciaal voor alleengaande camperaars. NKC Solo verbindt gelijkgestemden en biedt hen de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, contact te leggen en samen hun passie voor het camperen (weer) op te pakken. 

De groep bestaat inmiddels uit meer dan 1.000 leden. Een gezellige, ondernemende, maar vooral warme groep, waar begrip is voor ieder individu. Het is geweldig om te horen hoeveel mensen door NKC Solo weer plezier in het camperen krijgen!

 

NKC Solo biedt:

NKC Solo-evenementen 
NKC Solo-evenementen worden georganiseerd om gelijkgestemden te ontmoeten, contacten te leggen en tezamen gezellige activiteiten en excursies te ondernemen. Informatie over deze evenementen is te vinden op deze website onder Academy & Events. het maken van een boeking kan alleen online. 

NKC Soloreizen 
NKC Soloreizen zijn reizen speciaal bedoeld voor alleengaande reizigers. Deze groepsreizen worden gepubliceerd op onze website. Meer informatie? Schrijf je hier in voor de NKC-nieuwsbrief Reizen. Hier houden we je op de hoogte over het moment dat de nieuwe reizen online te boeken zijn.  

Privé-initiatieven
Privé-initiatieven worden door NKC Solo’s zelf georganiseerd, buiten de formele verantwoordelijkheid van de NKC om. Men zoekt elkaar op in de regio en onderneemt gezamenlijk activiteiten (koffiebijeenkomsten, wandelingen, reizen etc.).

> Data en locaties van de koffiebijeenkomsten worden via de Solokoerier gecommuniceerd. 

NKC Solokoerier

Alle NKC Solo-leden ontvangen deze digitale nieuwsbrief. Kopij voor deze nieuwsbrief kan worden gemaild naar solokoerier@nkc.nl.

 

Solo op het NKC Forum

Voor onze NKC Solo-leden is er een afgeschermde omgeving binnen het algemene NKC-forum. Daar kun je o.a. oproepjes plaatsen en met andere solo-leden in contact komen. Om hiervan gebruik te maken, moet je aangemeld zijn voor NKC Solo.

 

Aanmelden voor NKC Solo

Om je aan te melden voor NKC Solo is een lidmaatschap bij de NKC vereist. Je kunt je aanmelden via Mijn NKC.

Ben je nog geen NKC-lid? Bekijk dan eerst de mogelijkheden om lid te worden.

Weergaven: 61

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 290Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2573Bezoekers vorige week:
  • 377761Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: