Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Smokkelaars op pad

Klaar voor een spannende campertocht? Met de Nationale Camper Rally ‘Smokkelaars op pad’ waan je je een echte smokkelaar, op de vlucht voor de grenspolitie. Zo kom je langs plaatsen waar befaamde smokkelaars woonden, ga je naar een echt smokkelcafé en loop je over vroegere smokkelroutes. Onderweg kom je verschillende opdrachten tegen. Stuur je de antwoorden hiervan in? Dan maak je kans op leuke prijzen!

De route staat duidelijk beschreven en ook de coördinaten zijn aangegeven, zo kun je optimaal genieten van de reis. Naast de route staat er informatie over het smokkelverleden – of heden van de desbetreffende plaats. Zo komt de plaats waar je bent nóg meer tot leven!

Ben jij er klaar voor om je smokkelwaar de grens over te smokkelen?

Reisduur (indicatie): 6 dagen

Periode 1:  mei – juli

Periode 2:  augustus – oktober

Lengte:  +/- 750 kilometer

Regio:  Zuid Nederland en grensgebieden België en Duitsland

Land(en):  Nederland, België en Duitsland

Minimaal aantal equipes per periode: 150 equipes

Schijf u nu in


“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

 

 

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM.

Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug. 

Op smokkelaarspad met de Nationale Camper Rally!

Schrijf je je in voor de Nationale Camper Rally, dan krijg je een rallyboek met verschillende opdrachten, spellen en puzzels voor onderweg. Natuurlijk staan hier ook de leukste weetjes in over het smokkelverleden – of heden van de desbetreffende plaats. Nadat je de antwoorden instuurt via een internetformulier, maak je kans op vele mooie prijzen!

Onderweg overnacht je bij campings en camperplaatsen naar keuze. De tocht duurt minimaal 6 dagen, maar natuurlijk mag je er net zolang over doen als je zelf wilt! Je rijdt deze rally individueel per camper, wat dus anders is dan bij een reguliere rally waarbij wel vooraf en gedurende de rally vaak deelnemers samen komen op verschillende punten.

Let op; deze rally wordt ondersteund met telefoon- audio- & videofragmenten, een smartphone is hiervoor nodig. Daarnaast bevat de rally activiteiten waarvoor een fiets en stevige (wandel)schoenen vereist zijn. Wij raden dus aan deze mee te nemen.

MEER INFO KIJK DAN HIER

Weergaven: 115

Related Posts

error: