Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Sas van Gent heeft volwaardig camperterrein

De nieuwe camperplaats aan de Oostkade in Sas van Gent is vanaf vandaag  geopend. Er is plaats voor 25 campers. Voortaan moet er wel betaald worden voor een standplaats.

Voorzieningen

Tijdens je verblijf bij Camperplaats ’t Eiland beschik je over water, elektriciteit, wifi, loospunten voor afvalwater en cassettes en een afvalpunt.  Je kunt 24/7 de camperplaats op en af rijden. Hierdoor kun je komen en gaan wanneer je maar wilt en ben je niet afhankelijk van bepaalde tijden.

      
    

“Mensen kunnen reserveren via de website en krijgen een code om binnen te komen. Ze weten waar ze mogen staan en als ze stroom besteld hebben kunnen ze die direct gebruiken”, zegt de beheerder. “We regelen dat allemaal op afstand. En als er iets is, we wonen vlakbij.”


Tarieven:

  • Prijs per nacht1 camper (2 personen) incl. toeristenbelasting € 13,20
  • Extra persoon incl. toeristenbelasting € 5,-
  • Stroom (10 ampère) € 2,50Pitstopkaart per 30 min € 5,-
  • Lidl elke dag geopend, assortiment verse afbakbroodjes op 200 meter afstand.

Huisregels:

Bij Camperplaats ’t Eiland zijn we niet van de strenge regels. Wel willen we graag dat onze gasten een schoon en fijn verblijf hebben. Daarom vragen wij om de camper-plaats netjes achter te laten en na 22:00 uur het volume te beperken. Zorg ervoor dat honden geen overlast veroorzaken, ruim hun uitwerpselen netjes op en houdt ze aan de lijn. Leeg het toilet en afvalwater in het daarvoor bestemde loospunt en ruim het afval op in het daarvoor bestemde afvalpunt. Als laatste vragen wij om achterwaarts te parkeren. Zo hebben alle camperaars wat meer privacy.
 

Veel gestelde vragen:

Kan ik kiezen welke plaats ik wil reserveren?
Ja, bij het reserveren kun je een plaats kiezen.

Hoe laat kan ik de camperplaats verlaten en betreden?
Je kunt de camperplaats 24/7 verlaten of betreden. Hierdoor ben je niet afhankelijk van bepaalde tijden.

Is het mogelijk om een pitstop te maken op de camperplaats?
Ja, het is mogelijk om online of bij de kiosk een pitstopkaart te kopen. Hiermee kun je een pitstop maken bij Camperplaats ’t Eiland om je toilet en afvalwater te lozen. Een pitstopkaart is 30 minuten geldig.

Mag ik bezoek ontvangen tijdens mijn verblijf?
Ja, bezoek mag gratis de camperplaats betreden mits ze niet blijven overnachten. Indien je bezoek blijft overnachten, kunnen ze hiervoor een ticket aankopen bij de kiosk.

Hoe kan ik inchecken?
Bij de ingang van de camperplaats kun je je reserveringscode invoeren. De slagboom zal dan opengaan en je kunt de camper op jouw gereserveerde plaats parkeren.

Zijn honden toegestaan op de camperplaats?
Ja, ook honden zijn bij ons welkom. Gelieve ervoor te zorgen dat de honden geen overlast veroorzaken, hun uitwerpselen netjes op te ruimen en ze aan de lijn te houden.

Is het mogelijk om ter plekke te reserveren?
Ja, het is ook mogelijk om ter plekke te reserveren mits er nog plaats is. Bij de kiosk van de camperplaats kun je boeken en met je bankpas betalen. Je ontvangt dan direct een toegangscode. Door deze code in te voeren zal de slagboom opengaan.

Mag ik mijn auto of caravan parkeren op de camperplaats?
Nee, het is niet toegestaan om auto’s of caravans te parkeren op de camperplaats. Je kunt hier dus alleen met een camper verblijven.

Hoe laat kan ik in- en uitchecken?
Je kunt inchecken vanaf 13:00 uur en uitchecken voor 12:30.

Weergaven: 141

Related Posts

error: