Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Sander Janson presenteert nieuw seizoen Camp to Go

In deze tijd van het jaar verlang je waarschijnlijk terug naar die mooie dagen op de camping. Natuurlijk kun je voor je dagelijkse portie kampeersfeer 24/7 terecht op Campingtrend, maar de komende weken kun je ook bij RTL 4 weer even in de kampeerstemming komen. Zaterdag trapt Sander Janson namelijk een nieuw seizoen van Camp to Go af.

In coronatijd ontdekten steeds meer mensen hoe leuk kamperen is. Maar weten die nieuwkomers op de camping eigenlijk wel hoe je een tent strak opzet? Kunnen ze caravan goed aankoppelen? En wat zijn de geschreven én ongeschreven regels op de camping? Sander Janson neemt in Camp to Go nieuwbakken kampeerders op sleeptouw in binnen- en buitenland. Zaterdag 5 november start het derde seizoen op RTL 4.

Televisieprogramma met vlogs van deelnemers

Extra leuk aan Camp to Go is dat de deelnemers zélf ook hun belevenissen filmen. “Die vlogbeelden mixen we met het professioneel geschoten materiaal”, legt presentator Sander Janson uit. “Die eigen beelden geven een persoonlijk inkijkje in het kampeerleven van de nieuwkomers. En daarnaast zorgt het in elke aflevering voor hilarische – en herkenbare – situaties, bijvoorbeeld bij het opzetten van de voortent of het uitklappen van de vouwwagen.”

Weergaven: 24

Related Posts

error: