Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Salon in Düsseldorf

De Caravan Salon in Düsseldorf, die plaatsvond van 25 augustus tot en met 3 september, heeft circa 237 duizend bezoekers getrokken.

Gedurende een tiental beursdagen konden camper-, caravan- en kampeerliefhebbers uit 34 landen laven zich aan alles wat de zevenhonderd exposanten verdeeld over zestien beurshallen voor hen in petto hadden. De organisatie spreekt van een geweldig resultaat en uitstekende sfeer.

Qua aantal exposanten en hallen is de Caravan Salon van dit jaar wel de grootste, maar met 237 duizend bezoekers niet de best bezochte editie ooit. In het recordjaar 2019 kon de beurs 268 duizend bezoekers verwelkomen. In de coronajaren 2020 en 2021 waren niet alle merken vertegenwoordigd en trok de beurs respectievelijk 107 duizend en 185 duizend bezoekers.

Herrmann Pfaff, president van de Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD) en samen met de beurslocatie Messe Düsseldorf verantwoordelijk voor de organisatie, is erg tevreden over het verloop van de beurs.

Volgend jaar vindt de Caravan Salon van 30 augustus t/m 8 september plaats.

NKC en Campercontact najaarsbeurzen

Tijdens de camperbeurs in Hardenberg, van 22 tot en met 24 september en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, van 4 tot en met 8 oktober, zijn ook de NKC en Campercontact aanwezig met een stand.

Weergaven: 14

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 12Bezoekers online. :
  • 78Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2425Bezoekers vorige week:
  • 373955Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

error: