Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Recordcijfers voor camperverkoop

In de eerste zeven maanden van 2021 zijn inmiddels bijna evenveel nieuwe campers verkocht als in het hele voorgaande jaar. Ook gebruikte campers gaan ‘als warme broodjes over de toonbank’.

Het aantal nieuwe kampeerauto’s reikte in kalenderjaar 2020 tot 2.412, terwijl dit jaar tot en met juli al 2.394 exemplaren op kenteken zijn gezet. De verkoopstijging in de eerste zeven maanden van 2021 ten opzichte dezelfde periode vorig jaar bedraagt 32%. Nog deze week zal naar alle waarschijnlijkheid het absolute jaarrecord qua camperverkoop worden gebroken.

Tweedehands campers

De particuliere handel in tweedehands kampeerauto’s steeg met 1,5% nauwelijks ten opzichte van de eerste zeven maanden van vorig jaar. In 2021 gingen tot nu toe 12.247 campers over in andere particuliere handen. De vakhandel daarentegen noteerde dit jaar tot en met juli een plus van maar liefst 28% in de verkoop van camperoccasions. In totaal verlieten de afgelopen zeven maanden 11.056 gebruikte kampeerauto’s de showrooms.

“Deze cijfers zijn door NKC verzameld.” 

Goede adres

Deze cijfers laten zien dat de vele nieuwe camperaars de weg naar Camperclub Skeller gevonden hebben.

“We hebben dit jaar inmiddels weer veel nieuwe leden mogen begroeten”

We merken dat er veel nieuwe camperaars bij zijn gekomen, die op zoek zijn naar betrouwbare informatie over hun nieuwe hobby.

Weergaven: 5244

Related Posts

error: