Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Premie berekenen camperverzekering

De NKC heeft 45 jaar kennis en ervaring samengebracht in één veelzijdige verzekering voor al jouw campertrips. Je camper verzekeren doe je dus bij dé camperspecialist. Zo kan jij genieten van onbezorgd camperplezier.

Premiekorting na rijvaardigheidstraining

Als je de NKC Camperrijvaardigheidstraining met succes afrondt, ontvang je 10% korting op de NKC Camperverzekering. Daarnaast verbeter je direct jouw camperrijvaardigheid en rijd je minder schade.

Overal 24/7 pechhulp, ook in eigen woonplaats

Met de NKC Camperverzekering ben je vanaf Beperkt Casco verzekerd van een uitstekende dekking bij pech of schade. Bij ons krijg je overal 24/7 uitgebreide ondersteuning, ook in jouw eigen woonplaats kun je dus rekenen op de beste service.

Woon-werkverkeer standaard meeverzekerd

Je camper naast recreatieve doeleinden ook gebruiken voor woon-werkverkeer? Vaak is dit niet standaard meeverzekerd, maar bij de NKC is dit wel zonder extra kosten inbegrepen. Ook is er geen limiet aan het aantal km dat je rijdt.

3 jaar aankoopwaarde garantie

Bij een total loss of diefstal krijg je maar liefst 3 jaar aankoopwaarde garantie op je gebruikte camper. 

Een no-claimkorting tot wel 80%

Met de NKC camperverzekering kun je tot wel 80% no-claimkorting opbouwen. En dit bereik je al na 5 schadevrije jaren.
Daarnaast kun je je schadevrije jaren van je personenautoverzekering hiervoor gebruiken.

Geen beperkingen leeftijd en kilometers

De NKC camperverzekering is voor iedereen en iedere camper, van jong tot oud. Rijd je graag een flink aantal kilometers per jaar? Geen zorgen. Met de NKC camperverzekering kun je een onbeperkt aantal kilometers rijden.

Verhuurverzekering voor je camper

Onbezorgd je camper verhuren? Dat kan met de NKC Verhuurverzekering.
Bij de verhuurverzekering van NKC betaal je alleen per verhuurdag.

Goede dekking na totaal verlies

Totaal verlies van je camper is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig ben je bij de NKC wel verzekerd van een goede dekking hiervoor. 
Zowel voor je nieuwe als tweedehands camper.

Groot schadeservice netwerk 

Rijd je schade? De schadeservice van de NKC kent een groot aantal aangesloten schadeherstelbedrijven. Door je schade bij één van deze bedrijven te laten herstellen ontvang je korting op je eigen risico.

Repatriëring huisdier na ongeval

In het geval van een ongeval wordt er ook aan je viervoeter gedacht. Huisdieren zijn bij ons meeverzekerd  en zullen naar huis of het bestemmingsdoel gerepatrieerd worden indien een ongeval heeft plaatsgevonden.

Weergaven: 47

Related Posts

error: