Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Polen

Wilt u een indrukwekkende camperreis maken? Gaat u dan eens naar Polen. Het land van deze maand. Een vakantieland waar veel mensen niet direct aan denken, maar zeker de moeite waard is. Dit land heeft bijzondere steden met rijke geschiedenis. Denk vooral aan de impact van de Tweede Wereldoorlog die nog steeds zichtbaar is. Daarnaast heeft Polen met 23 nationale parken veel natuur te bieden.

Rondreis door Polen

Polen is een campervriendelijk land, met veel goede staplaatsen. U kunt uw reis natuurlijk plannen, maar het land leent zich prima voor een ‘we zien het wel’ mentaliteit. Veel vrijheid. Als u naar Polen reist gaat u vooral een mooie en indrukwekkende reis maken. Er zijn veel natuurparken die goed worden beschermd. Het groene Białowieża Nationaal Park is een van de oudste parken. Gelegen in Oost-Polen met veel ongerepte natuur en wisenten (bizons).

Polen heeft een wisselend landschap, dat maakt het land zo interessant. Naast de natuur zijn er ook veel mooie steden. Krakau, Warschau, Gdansk, Torun en Poznan zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Auschwitz, het voormalige concentratiekamp, mag u ook niet missen. Het land kent vele wandel- en fietsmogelijkheden, heerlijk eten en het is er betaalbaar. Genoeg redenen voor een reis door Polen.

Warschau Krakau en Warschau

Krakau wordt het Florence van Polen genoemd. Een stad voor cultuurliefhebbers, waarvan het stadscentrum op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Bezoekt u vooral de Grote Markt in Krakau, dat wordt omringt door mooie bouwwerken, zoals de Lakenhal de Sukiennice, de Mariakerk en de Raadshuistoren. Hoofdstad Warschau heeft een prachtige kathedraal, één van de oudste kerken in de stad, de Johanneskathedraal. In de oude stad (Stare Miasto) ligt net als in Krakau een mooi marktplein. Geloof en monarchie, oud en nieuw, toekomst en verleden, allemaal kenmerken van hoofdstad Warschau.


En dan last, but not least: de camper zelf. Ga je voor het eerst een camperreis maken? Huur er dan één bij Campertravels. De campers zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en worden geleverd met een fietsendrager. Geen excuus meer om die prachtige fietstochten niet te maken, toch? Wil je liever zelf in het bezit zijn van een camper? Ook dan kun je bij Campertravels terecht. Maak een afspraak of kom de campers zelf bekijken.

Geniet van je camperreis door Polen!

Weergaven: 30

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 250Bezoekers vandaag:
  • 440Bezoekers gisteren:
  • 2903Bezoekers vorige week:
  • 384860Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: