Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Plan voor nieuwe camperplaats Texel

In De Koog op Texel komt binnenkort mogelijk een nieuwe camperlocatie, bij Villa Bispinckhof, aan de Pontweg. Het college van B&W heeft ingestemd met het principeverzoek voor ruimte voor 21 campers op het terrein. Adviseur camperplaatsen Hans Pronk van de NKC heeft de initiatiefnemers en de gemeente geadviseerd. De gemeenteraad moet er nog een definitief besluit over nemen en de verwachting is dat dit begin volgend jaar gebeurt. 

Hiervoor was er op het perceel een sleep-in, maar die is volledig afgebrand. De locatie heeft een hotelbestemming, die momenteel dus niet wordt benut. Op Texel is veel vraag naar meer camperplaatsen. Volgens Kees Schumaker en Peter Jan Kuip, de eigenaar van het perceel en de adviseur van het project, is een camperplaats de passende oplossing. Hiermee wordt verstening van een groene locatie voorkomen. Ze willen plekken voor campers realiseren, die geschikt zijn voor lang en kort verblijf, centraal op het eiland gelegen. Wel moet er wat gesnoeid worden in het groen voor deze camperplaats. Het college heeft het advies van de NKC gevolgd door een positief besluit te nemen en de initiatiefnemers hopen dat de gemeenteraad dit advies ook volgt.

Weergaven: 29

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 1Bezoekers online. :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2191Bezoekers vorige week:
  • 376068Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: