Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Over ACSI FreeLife

ACSI FreeLife is het leukste magazine voor de Nederlandse en Belgische kampeerder.

 Het magazine wordt uitgegeven door ACSI, al bijna 60 jaar de campingspecialist van Europa. En deze kennis van alles dat met kamperen te maken heeft lees je terug. Of je nu inspiratie opdoet voor het plannen van je volgende kampeeravontuur, de markt aan het verkennen bent voor een nieuw kampeermiddel of gewoon op de hoogte wilt zijn van alles wat er speelt in de kampeerwereld. Je leest het in ACSI FreeLife magazine.

Het magazine verschijnt acht keer per jaar en is telkens minstens 130 pagina’s dik. Iedere editie is gevuld met inspirerende reisverhalen over de mooiste kampeerbestemmingen van Europa. Boordevol foto’s, praktische tips en leuke outdoor-activiteiten die je zelf kunt doen. Daarnaast lees je alles over het laatste kampeernieuws en krijg je handige doe-het-zelf-tips waarmee je jouw kampeervakantie weer een stukje leuker maakt.

Een ander belangrijk onderdeel van het magazine zijn de objectieve tests van trekauto’s, caravans, campers, tenten en andere kampeeraccessoires. Onze experts delen hun testrapport en bevindingen speciaal met jou. Zo blijf jij op de hoogte van alles wat er op de markt te koop is.

Als lezer volg je ook jaarlijks de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens dit avontuur trekken vier testteams eropuit met een gloednieuwe camper of auto-caravancombinatie. Zij testen de kampeermiddelen tijdens een reis naar een prachtige Europese bestemming. Als lezer kan je zowel online als in het magazine te volgen alles volgen.

Weergaven: 13

Related Posts

error: