Opening Eurocamping Vessem

Op 23 maart 2019 opent Eurocamping Vessem weer!

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke, ontspannen vakantie. De camping ligt midden in de natuur van Brabant waar u kunt genieten van rust en ruimte. Mocht u toch de drukte op willen zoeken, dan kan dat altijd! Zo liggen grote steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch op ongeveer een half uurtje rijden van Eurocamping Vessem af.

Daarnaast is er in de omgeving ook genoeg te doen voor jong en oud. Een bezoekje aan de Efteling, De Beekse Bergen, het PSV-stadion of verschillende musea is vanuit Eurocamping Vessem geen probleem.

Op 30 maart 2019 is het weer voor de eerste keer van dit seizoen kaarten en kienen in de kantine! Natuurlijk zijn er weer allerlei leuke activiteiten gepland voor het seizoen. Kijk snel op onze website www.eurocampingvessem.nl of download de app om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Eurocamping Vessem beschikt over onder andere een: ontspanningsgebouw, zwembaden, kinderbad, midgetgolf met 18 holes, meerdere speeltuinen, voetbalveldje, beachvolleybalveld, tennisbaan, supermarkt, cafetaria, sanitair verspreidt over het terrein, pannaveldje, pingpongtafel, tafelvoetbal en visvijver.

Op Eurocamping Vessem is voor jong en oud genoeg te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel uw vraag via "WhatsApp"