Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Ontspannen met de camper in België

In Roeselaere in België kunnen camperaars sinds kort op afspraak met de camper terecht voor een behandeling in Wellness-centrum Merveilleux.

Onder de namen Zwitserland en Oostenrijk waren er al twee belevingwellnessen en daar is nu een derde bijgekomen: Tirol. Bijzonder is dat de behandeling plaatsvindt in een Challenger-camper, of in de camper waar de bezoekers zelf mee komen.

De eigenaren Geert Michels en Katia Seys hebben voor de nieuwe mobilhome drive in een deel van de tuin opgeofferd. Na de behandeling overnachten in de camper kan ook en in dat geval wordt er ’s ochtends een ontbijt geserveerd. Een waterzuiveringsstation ververst continu het water van de jacuzzi en andere wellnessfaciliteiten.

Ook in de omgeving is het een en ander te beleven. Niet ver weg zijn oorlogskerkhoven van de Eerste Wereldoorlog, het pretpark Bellewaerde, de Vlaamse kust, museum Koers en Roeselare is een bierstad.

“Een bezoekje aan Merveilleux Wellness drive in is meer dan een bezoekje waard”, zegt Seys.

Hits: 24

Related Posts

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller