Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Omwonenden in verzet tegen camperpark Hellevoetsluis

Omwonenden van Camping ’t Weergors in Hellevoetsluis verzetten zich tegen plannen om de camping uit te breiden met een camperpark voor 63 camper, vlak bij de Heliushaven. 

Uitbreidingsplannen

Met de uitbreidingsplannen van deze camping maken veel buurtbewoners zich zorgen, terwijl camping ’t Weergors uitkijkt naar deze uitbreiding. Op hoogtijdagen is de camping overvol. De buurtbewoners zien het terrein van het beoogde park als een groene zone en willen dit zo behouden. Tevens maken de zij zich zorgen over veel geluidsoverlast en verkeersproblemen. De camping heeft de plannen aangepast, met bijvoorbeeld het aanleggen van een groenstrook. Ook houdt de camping een inloopavond voor bewoners om hun zorgen te bespreken. ‘’Deze locatie is prachtig voor een camperpark zoals wij dat voor ogen hebben: rustig en groen ingericht, centraal ten opzichte van voorzieningen’’, zegt Arda Riedijk, eigenaar van de camping.

De verkoop van het terrein is afhankelijk van het verkrijgen van een onherroepelijke vergunning. Buurtbewoners hebben aangegeven bezwaar te maken als de plannen doorgaan.

 

Weergaven: 254

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 7Bezoekers online. :
  • 218Bezoekers vandaag:
  • 292Bezoekers gisteren:
  • 2493Bezoekers vorige week:
  • 377981Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: