Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Omwonenden in verzet tegen camperpark Hellevoetsluis

Omwonenden van Camping ’t Weergors in Hellevoetsluis verzetten zich tegen plannen om de camping uit te breiden met een camperpark voor 63 camper, vlak bij de Heliushaven. 

Uitbreidingsplannen

Met de uitbreidingsplannen van deze camping maken veel buurtbewoners zich zorgen, terwijl camping ’t Weergors uitkijkt naar deze uitbreiding. Op hoogtijdagen is de camping overvol. De buurtbewoners zien het terrein van het beoogde park als een groene zone en willen dit zo behouden. Tevens maken de zij zich zorgen over veel geluidsoverlast en verkeersproblemen. De camping heeft de plannen aangepast, met bijvoorbeeld het aanleggen van een groenstrook. Ook houdt de camping een inloopavond voor bewoners om hun zorgen te bespreken. ‘’Deze locatie is prachtig voor een camperpark zoals wij dat voor ogen hebben: rustig en groen ingericht, centraal ten opzichte van voorzieningen’’, zegt Arda Riedijk, eigenaar van de camping.

De verkoop van het terrein is afhankelijk van het verkrijgen van een onherroepelijke vergunning. Buurtbewoners hebben aangegeven bezwaar te maken als de plannen doorgaan.

 

Hits: 247

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 112Bezoekers vandaag.:
  • 238Bezoekers gisteren:
  • 2410Bezoekers vorige week.:
  • 3718Bezoekers per maand.:
  • 1419058Totaal aantal bezoekers.:
error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller