Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

NKC maakt genomineerden Kampeerauto van het jaar 2023 bekend

De NKC heeft de genomineerden van de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar 2023 bekendgemaakt. Camperliefhebbers kunnen tot en met 31 oktober 2022 stemmen op hun favoriete camperbusje, buscamper, halfintegraal- en integraalcamper. De winnaars worden op 25 januari 2023 bekendgemaakt.

 

Jaarlijks presenteren camperfabrikanten hun verbeterde campermodellen. Uit het aanbod voor 2023 heeft de vakjury de genomineerden voor de titel Kampeerauto van het jaar in vier categorieën bepaald. Hierbij is gekeken naar prijs-kwaliteitverhouding en de mate van innovaties. De vakjury werd dit jaar gevormd door de camperjournalisten Steven Durnez van het Belgische magazine Campertijd, Jos Mark, hoofdredacteur van de website Campingtrend en hoofdredacteur Mieke Scharloo, namens de redactie van Kampeerauto.

De genomineerden per categorie zijn:

Camperbusje
– Karman-Mobil Duncan 545
– Tonke EQV
– Pössl E-Vanster

Buscamper
– Affinity Duo
– Laika Ecovip
– LMC Innovan

Halfintegraalcamper
– Bürstner Lyseo Gallery TD 689 G
– Hymer Venture S
– Knaus Tourer Van 500 MQ

Integraalcamper
– Adria Supersonic 780 SL
– Frankia Neo-i

Nieuwe categorie

In deze zestiende editie van de verkiezing, is het de eerste keer dat camperbusjes een eigen categorie hebben. Eerder moesten deze het opnemen tegen de wat grotere en dus luxere buscampers. Reden voor de introductie van dit nieuwe segment is dat er op het gebied van deze compacte kampeerbussen veel beweging in de markt is. Er zijn tal van modellen bij gekomen, waaronder enkele elektrische.

Woord aan het publiek

Nu is het woord aan het publiek. Het zijn immers de gebruikers die jarenlang met de campers op pad gaan en zo de voor- en de nadelen van technische snufjes en bijzondere indelingen het best op waarde kunnen schatten. Welke campers de titel van 2023 mogen dragen, wordt bekendgemaakt op 25 januari, de eerste dag van de beurs de Caravana in Leeuwarden. Stemmen kan tot en met 31 oktober op de verkiezingspagina.

Weergaven: 32

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 5Bezoekers online. :
  • 277Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2560Bezoekers vorige week:
  • 377748Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: