Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

Nieuwe camperplaats in Sas van Gent

In Sas van Gent zijn plannen om een camperplaats aan te leggen. De opening staat gepland voor maart 2022. Dat meldt de regionale krant PZC.

Vier jaar geleden heeft een aantal campingeigenaren uit Terneuzen de gemeente benaderd met de klacht dat het niet terecht is dat camperaars gratis in Sas van Gent en rondom Terneuzen kunnen overnachten. Inmiddels zijn er drie camperplaatsen waar tegenwoordig voor moet worden betaald. Het gemeentebestuur van Sas van Gent, een toeristisch dorp waar nog geen grote camperplaats is, wilde een ondernemer zien te interesseren. Er waren veel inschrijvingen en Jan Vinke en Annelies Korst van multimediabedrijf Recht door Zee hebben de aanbesteding gewonnen.

De camperplaats gaat ’t Eiland heten en heeft plaats voor 25 campers. Voor elke camper komt er een parkeerplek met een groenstrook. Toegang en betaling wordt online geregeld. En er komen voorzieningen waardoor je het afval en vuil water kwijt kan. Een overnachting gaat 10 euro kosten, exclusief toeristenbelasting.

Hits: 952

2 Comments

  • SAS VAN GENT – Blijven de Belgen weer massaal weg nu Nederland uit voorzorg weer voorzien is van een flink hangslot? De supermarkten zien het effect nog niet. Er zijn van die verwachtingen over het moederschap die niet bepaald uitkomen als het eenmaal zo ver is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts