Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Nieuwe camperplaats in Sas van Gent

In Sas van Gent zijn plannen om een camperplaats aan te leggen. De opening staat gepland voor maart 2022. Dat meldt de regionale krant PZC.

Vier jaar geleden heeft een aantal campingeigenaren uit Terneuzen de gemeente benaderd met de klacht dat het niet terecht is dat camperaars gratis in Sas van Gent en rondom Terneuzen kunnen overnachten. Inmiddels zijn er drie camperplaatsen waar tegenwoordig voor moet worden betaald. Het gemeentebestuur van Sas van Gent, een toeristisch dorp waar nog geen grote camperplaats is, wilde een ondernemer zien te interesseren. Er waren veel inschrijvingen en Jan Vinke en Annelies Korst van multimediabedrijf Recht door Zee hebben de aanbesteding gewonnen.

De camperplaats gaat ’t Eiland heten en heeft plaats voor 25 campers. Voor elke camper komt er een parkeerplek met een groenstrook. Toegang en betaling wordt online geregeld. En er komen voorzieningen waardoor je het afval en vuil water kwijt kan. Een overnachting gaat 10 euro kosten, exclusief toeristenbelasting.

Weergaven: 1025

Related Posts

error: