Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Nieuwe camperplaats in Grootegast

Omdat de populariteit van de camper door de coronacrisis is toegenomen, heeft Alex Diepstra uit het Groningse Grootegast besloten haast te maken met de aanleg van zijn camperplaats De Kleine Molenpolder. Hij hoopt de locatie op 1 juli te kunnen openen.

Diepstra: “We zouden eigenlijk deze zomer rustig aan nog wat verder klussen, maar door het coronagebeuren waren we vaker thuis en kwam er ook vanuit de NKC de vraag of we snel open zouden gaan. Toen hebben we besloten het werk wat sneller uit te laten voeren. We zijn er bijna klaar voor.” Op dit moment worden de laatste werkzaamheden verricht.

Uniek gebied

De camperplaats heeft ruimte voor twaalf campers en biedt een weids zicht over de weilanden. “Toen we dit huis kochten, zat er een stuk weiland bij. Op een gegeven moment liep ik hier achter en bedacht me dat dit een mooie camperlocatie zou kunnen zijn”, aldus Diepstra. “In Groningen zeggen we het niet zo snel van de eigen omgeving, maar eigenlijk is het hier een uniek gebied. Met heel veel rust ruimte en natuur. Ik denk dat heel veel mensen met een camper dat opzoeken, in plaats van het maken van een verre reis naar het buitenland.”

Campercontact

De camperplaats is te vinden op campercontact via sitecode 92803.

Weergaven: 90

Related Posts

error: