Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Mogelijk nieuwe camperplaats in Elburg

In ’t Harde in de gemeente Elburg zijn plannen voor een nieuwe camperplaats, op het terrein van een autobedrijf dat gaat verdwijnen. De geplande locatie ligt op zes kilometer van het centrum van het pittoreske stadje Elburg, waar een groot tekort is aan plekken om met de camper te kunnen overnachten.

De eigenaar van het autobedrijf wil dolgraag een nieuwe camperplaats realiseren op zijn terrein. Er zijn echter nog twee verzoeken van andere kandidaten om een camperplaats te mogen beginnen. Deze worden nu in behandeling genomen door de gemeente, die er binnenkort een besluit over neemt, vertelt adviseur Bert Nellestijn van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC.

Hij is nauw betrokken met de ontwikkelingen in Elburg en heeft recent nog gesprekken met de gemeente gehad over een nieuwe locatie. Tevens heeft hij alternatieven aangedragen voor een andere plek en contact gehad met mogelijk geïnteresseerden. Nellestijn verwacht dat twee locaties succesvol kunnen zijn. De camperaars zelf staan het liefst bij elkaar en stellen rust op de plek als zeer belangrijk.

Historische Charme

Elburg staat bekend om zijn historische charme. Het vissersstadje heeft een prachtig centrum, waar je heerlijk kan eten. Deze omstandigheden maken Elburg heel populair onder de camperaars. Vroeger was er een mooie camperplaats bij de jachthaven, maar die moest wijken voor een uitbreiding van de haven.

Nu pleit een groot deel van inwoners voor de aanleg van nieuwe camperplaatsen, omdat dit een impuls zou geven aan de lokale economie, doordat camperaars winkelen en dineren in het historische centrum van Elburg. Aan de andere kant staan de recreatieondernemers, die stellen dat campers thuishoren op campings, zij het tegen hogere kosten en met een grotere afstand tot het stadscentrum.

Weergaven: 23

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 12Bezoekers online. :
  • 245Bezoekers vandaag:
  • 440Bezoekers gisteren:
  • 2898Bezoekers vorige week:
  • 384855Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: