Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Moeiteloos je bed opgemaakt!

Plezier bij dag en nacht! Gemakkelijk schoon te maken en heerlijk zacht voor de beste nachtrust.

Moeiteloze reiniging en eindeloos comfort!

Was je zorgen weg met HappyBed! Ons bedrukte dekbed is ontworpen voor moeiteloze reiniging die in het comfort van je eigen huis kan worden gedaan. Geniet van een frisse nachtrust zonder je zorgen te hoeven maken over wastijd en gedoe. Probeer het gerust 30 dagen uit! Toch niet jouw ding? Geen zorgen, wij bieden 30 dagen proefslapen aan!

Leg jij jezelf al in de watten?

Laat je heerlijk onderdompelen in luxe met ons zachte dekbed. Onze exclusieve stof en vulling zorgen voor de ultieme warmte en comfort, zodat jij je helemaal kunt ontspannen en kunt wegdromen onder jouw dekbed.

Ja dat wil ik

Een dekbed dat past

Stap 1: Kies het formaat dekbed dat bij je wasmachine past.

Om jouw HappyBed goed te kunnen wassen is het belangerijk dat je een formaat uitkiest dat past bij jouw wasmachine. Een te groot dekbed kan vervelend zijn met uitwassen, kies daarom altijd een formaat waarvan je zeker weet dat die past:

140×200 (S) = 5Kg inhoud
200×200 (M) = 7Kg inhoud
240×220 (L) = 10Kg inhoud

Tip: Kleine wasmachine? Kies voor twee kleine
i.p.v. een grote


Weer heerlijk fris

Stap 2: het juiste wasprogramma selecteren.

Voor ultieme frisheid en hygiëne raden we aan de wasinstructies voor jouw dekbed te volgen. Wij adviseren een wastemperatuur van 60 graden bij 1000 toeren (of 40 graden bij 800 toeren voor een optimale levensduur van het product), waarbij huisstofmijt, opgedroogde vlekken, bacteriën en schimmel worden verwijderd! Controleer vooraf de productspecificaties als u niet zeker weet of het wasgoed in uw machine past; gebruik anders lauw water en vloeibaar wasmiddel als u het met de hand in bad wast.

Welk wasmiddel mag je gebruiken?

Gebruik een mild wasmiddel en vermijd agressieve wasmiddelen. Hierdoor weet je zeker dat je HappyBed nog jaren mee kan 😀


Binnen no-time droog

Stap 3: Het laten drogen van jouw HappyBed

Als je je dekbed hebt gewassen is het tijd om het dekbed te laten drogen. Wij adviseren om het dekbed even uitgeslagen op een wasrek te leggen, voor je het weet is het dekbed dan droog!

Kan het dekbed ook in de droogtrommel?

Zeker! Het dekbed kan in de droogtrommel als tip geven we je stop er eens een aantal tennisballen in de trommel bij het droogproces, zodat het dekbed heerlijk zacht en fijn is.


Weer zo zacht als een wolkje

Stap 4: Slaap weer heerlijk onder je frisse dekbed!

En zo makkelijk kan het zijn! Jouw dekbed weer heerlijk zacht en fris. Klaar om op bed te liggen en jouw van de beste nachtrust te voorzien.

 

Weergaven: 23

Related Posts

error: