Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Met de camper naar Guus Meeuwis

VELDHOVEN – Opmerkelijk veel campers staan er dit weekend geparkeerd bij Park & Ride Meerhoven. Ook hier blijkt Guus Meeuwis het toverwoord.

Pak-hem-beet 25 campers per nacht verwelkomt beheerder Leon van Santvoort dit weekend op Park & Ride Meerhoven, op een steenworp afstand van de snelweg. „Zo’n tachtig procent daarvan komt voor Guus, weet ik uit ervaring.” Dat hoort Van Santvoort van zijn bezoekers als ze een kop koffie komen drinken of hij ziet het aan de manier waarop ze uitgedost zijn. Ook auto’s parkeren hier, om vervolgens voor 50 cent met de bus retour naar het centrum van Eindhoven te gaan. 
Martin de Wolf en zijn vriendin Jacqueline Putker uit Maassluis staan er ook met hun camper.
Gisteravond zijn ze naar Meeuwis in het PSV-stadion geweest. En daarvóór al de binnenstad van Eindhoven in om te eten. „’t Dondert en ‘t bliksemt was het hoogtepunt.” En Brabant, voegt Putker eraan toe. „Het karakter van Guus past bij Eindhoven.
Dat gemoedelijke.Je moet hem niet in Friesland neerzetten.” „Hoewel hij daar waarschijnlijk de tent ook wel vol zou krijgen”, vult haar man aan.

Weergaven: 31

Related Posts

error: