Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Met Alie en Nellie naar Kroatië

Zodra hun werk in de zorg het toelaat, haken Alie Schenk (36) en Nellie Ras (38) hun minicaravan aan en gaan ze eropuit. Op hun YouTube-kanaal doet het Urkse testteam verslag van hun avonturen. Na een tent en een caravan zijn ze reuze benieuwd hoe het is om te kamperen met een buscamper. Ze kunnen dan ook nauwelijks wachten om als Actievelingen met de Bürstner Copa C 500 koers te zetten richting Kroatië.

Kunnen jullie wat meer vertellen over jullie kampeerverleden?

“Vier jaar geleden hebben we een tent gekocht. Het leek Alie leuk om eens te proberen en Nellie hakte de knoop door, om vervolgens voortvarend alles aan te schaffen. Onze eerste trip was via Luxemburg naar Frankrijk. Drie volle weken kamperen en we vonden het helemaal geweldig! We blijven meestal niet lang op een plek en vonden het toch best veel werk om de tent steeds op te zetten en af te breken. Daarom hebben we vorig jaar een kleine caravan, een T@b 320, gekocht. Zomer of winter; sindsdien gaan we zo vaak mogelijk op pad.”

Wat was jullie mooiste kampeervakantie en wat maakte deze vakantie zo mooi?

“We zijn met onze tent op heel mooi plekken geweest, zoals het Lago Maggiore, Luxemburg en Frankrijk. De afgelopen twee jaar zijn we met onze caravan in Nederland op pad geweest en hebben we ontdekt dat hier ook heel mooie plekken zijn. Zo stonden we op een camping op de Veluwe waar de herten ’s ochtends vroeg voor onze caravan stonden. We komen ook graag in Limburg, waar je heerlijk kunt wandelen in het heuvellandschap.”

<a href="crocuspage.html">  <img src="crocus.jpg" alt="">
  <strong> ford</strong>
</a>
ACSI Kroatië

Waarom hebben jullie je aangemeld als testteam voor de ACSI FreeLife TestTour?

“We hebben ons eigen YouTube-kanaal, Kamperen met Alie en Nellie, waarop we filmpjes delen over onze kampeeravonturen. We werden benaderd door ACSI FreeLife met de vraag of we interesse hadden voor de TestTour. We vonden het gelijk superleuk en hoefden er geen seconde over na te denken!”

Wat is voor jullie belangrijk aan een buscamper? Waar gaan jullie op letten tijdens het gebruik?

“Wij hebben totaal geen ervaring met buscampers. Maar wat wij belangrijk vinden en waar wij op gaan letten bij de Bürstner Copa is dat hij praktisch is in gebruik, dat hij lekker rijdt en natuurlijk het slaapcomfort. We zijn ook benieuwd of het verplaatsen sneller gaat dan met een caravan. En van een mooi uiterlijk worden wij ook altijd heel blij!”

ACSI Kroatië

Hoe ziet jullie ideale dag eruit op kampeervakantie?

“Uitslapen en dan heerlijk ontbijten in de zon. Daarna eropuit in de omgeving om lekker te fietsen, wandelen of kanoën. En dan ‘s avonds bij de caravan een lekkere maaltijd bereiden of bij mooi weer de barbecue aansteken. We sluiten de dag graag af met een drankje onder de luifel, gezellige lampjes en kaarsjes en een spelletje Skip-Bo.”

Kom meer te weten over team Actievelingen Kroatië

Wil je meer weten over Alie en Nellie? Bekijk de video die je bovenaan de pagina aan kunt klikken.

ACSI Kroatië

Jullie gaan op pad als testteam voor de ACSI FreeLife TestTour. Wat verwachten jullie van de reis?

“We gaan voor het eerst met een buscamper op pad en waarschijnlijk veel nieuwe dingen leren. Ook zijn we nog nooit in Kroatië geweest, maar het schijnt daar fantastisch mooi te zijn. We denken dat we superveel lol krijgen en dat het een reis wordt die we nooit meer zullen vergeten.”

  

ACSI Kroatië

 

ACSI Kroatië
ACSI Kroatië
ACSI Kroatië

 

 

Weergaven: 56

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 231Bezoekers vandaag:
  • 440Bezoekers gisteren:
  • 2884Bezoekers vorige week:
  • 384841Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: