Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Lentekriebels in Kampeerauto 3

Het is volop lente, de camper is uit de stalling en de eerste campertripjes zijn gepland. In Kampeerauto 3 staan weer voldoende tips voor een korte of langere vakantie. Zo is het nu bij uitstek de tijd om een rondje door de Betuwe te zwerven met alle bloeiende bloesem.

 

Wat ook geen straf is, is een rondje langs Brabantse wijngaarden. Het duurt nog even voor de druiven rijp zijn en tot wijn verwerkt kunnen worden, maar gelukkig ligt de oogst van de afgelopen jaren in de wijnkelders.
Iets verder weg zijn de reizen naar Zweden en Portugal. De ene gaat langs de rotsen en stranden van de Zweedse westkust, de ander doet de beste surfplekken en strandjes aan de Algarve aan.

Ga je op pad met een wat oudere dieselcamper, dan is het verhaal over de app waarmee je op een eenvoudige manier de milieuzones mijdt een must.

Voor de mensen die geen zin hebben om met oprijblokken de camper waterpas te krijgen, zet Kampeerauto de mogelijkheden van levelen en stelpoten op een rij. Verder verdient veiligheid op de camperplek de nodige aandacht. In het artikel worden handige tips door vrijwilligers van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC gegeven. Zo kun je onbezorgd van je camperreis genieten.

Dit en nog veel meer lees je in Kampeerauto 3-2021 die vanaf 22 maart bij NKC-leden wordt bezorgd.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.

Weergaven: 24

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: